Julledig och träning! – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Julledig och träning!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Himmel vilka röriga dagar vi haft på jobbet denna vecka… men om några få timmar går jag på en efterlängtad julledighet, vilket ska bli så HIMLA SKÖNT!

Men innan jag åker hem ska jag ta mig en sväng förbi Kumla och göra något jag INTE gjort på typ 6(!!!) år! Jag har nämligen bokat in mig på ett bodypumppass med två av mina jobbarkompisar. Och för er som inte har den blekaste aning om vad bodypump innebär ska jag säga er att det är så vansinnigt roligt då då verkligen tränar hela kroppen med hjälp av en stepupbräda, hantlar och skivstång medans bra musik dundrar genom högtalarna. Kan det alltså vara nu det vänder? Kan det vara nu jag tar tag i det här med träningen, som jag vet skulle göra att jag mår så mycket bättre? Ja ni… vi får se;)

Ni förstår att för 6 år sedan när min dåvarande jobbarkompis drog iväg mig på samma pass så skulle jag efteråt (då jag bodde en sväng hemma hos min mamma) gå ner till deras dusch som ligger nere i källaren och bena, ja dom bara vek sig, fullkomligt! Detta medförde att jag trillade… eller snarare voltade med buller och brak ner för den långa trappen… Benen var som spaghetti! Jag slog mig som tur var inte… men jag hade nästan önskat det, så jag hade haft en anledning att skylla på när jag typ i 7 dagar efter detta pass hade den mest fruktansvärda träningsvärk någonsin!

Ni vet när hela kroppen gör så ont att det känns som att man är riktigt sjuk och har feber…. haha!

När Snickaren hörde att jag skulle iväg och träna idag gav han mig en stor kram och sa… “jag måste ju passa på att gosa lite nu medans du är dig själv, för jag vet ju hur du kommer vara dom kommande dagarna). Så vi får väl het enkelt se om det blir några julförberedelser här hemma, eller om jag blir liggandes i fosterställning… Fy sjutton… nu kommer mister ÅGREN… vad har jag gett mig in på;)

Så nu mina vänner har jag rotat fram mina gamla träningskläder som låg längst in i garderoben… kände verkligen att det skulle behövas investeras i lite nya, om jag nu inte blir totalt avskräckt när träningsvärken hälsar på;) hittade dessa fina…

Tights hög midja här, linne här, Tights hög midja här och linne här

Måste verkligen investera i ett par nya träningstights eftersom mina som jag har nu har ett hål i knät efter en löprunda som slutade i en vurpa när det var snö och is ute… Kollar alltid efter tights med hög midja då dom verkligen gömmer undan magen på ett snyggt sätt… man känner sig lite mer fit då;) haha!

Wish me luck bästa ni<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.