Villa Sjöliden

Veckans ”to do” och lite önskningar!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Åh vad jag fullkomligt ÄLSKAR min vackra lampa som ni hittar här!

Idag vaknar jag upp mera lugn än igår… ångesten som höll på att kväva mig igår blev som bortblåst när jag kom till jobbet. Tack och lov! Tänk vad ett gäng härliga arbetskamrater kan göra för ens mående;)

Denna vecka har jag en hel del på min ”to do” list… På torsdag är det luciafirande på barnens förskola, vilket innebär skönsång och grötfrukost. Åh, blir helt varm i kroppen när jag tänker på det!

Jag kan säga att det minst sagt övas för fullt på olika jullåtar (av barnen då;). Jag minns så väl, vilken grej det var när man var liten och det vankades lussefirande på skolan, Alla förväntningar som spred sig i kroppen över att det snart var jul,

På fredag är det dags att åka in till bästa Sofie på My Corner i Örebro för att fullborda mina phi brows, då det redan gått en månad sedan vi gjorde första omgången. Efter denna behandling kommer mina bryn vara helt perfekta… tjohoo!

Efter detta skönhetsbesök ska jag försöka mig på att ge mig ut i julklappshetsen i förhoppning över att bli klar med de flesta julklappar till stora och små. Annars har jag faktiskt varit så pass duktig att jag beställt de flesta julklappar hittills, vilket jag tycker är bra mycket skönare än att hetsa runt bland stressade människor.

På lördag hoppas jag vi kan klä en julgran här hemma… ska bara försöka få min köra Snickare till att bege sig ut i mörkret och hugga en;)

Så ni ser… en hyfsat fullspäckad vecka… eller i alla fall andra halvan av veckan. Vi kanske till och med kan trycka in lite lussebak om vi har tur;)

Åh vet ni, jag har kommit på ytterligare några potentiella julklappar till mig själv;) Nämligen dessa som jag gärna skulle mysa runt i här hemma. Sedan har vi även detta och denna vackra!

 

Nehepp, dags att ta tag i dagen!

 

Önskar er en fin tisdag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.