Villa Sjöliden

Glögg och sushikväll…

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Åh vilken trevlig kväll det blev igår… Jag och min jobbarkompis åkte hem till henne direkt efter jobbet och svidade om och piffade till oss lite snabbt.

Väl innanför dörren möttes vi av hennes tre katter som glatt sprang fram och hälsade på oss. Riktig majestätiska sådana av sorten maine coone.

Det var dock en av dessa sötnosar som var extra nyfiken på kameran,,, och då kunde jag ju inte låta bli;)

Titta vilken liten (enorm) sötnos! Ett lodjur i miniformat…;)

När kameran hade fotat klart… eller rättare sagt när katterna tyckte att det räckte för den konstiga ”tanten” med kameran att pocka på deras uppmärksamhet så satte vi oss i bilen och hämtade upp min mamma.

Vi skulle nämligen in på glöggmingel till My Corner (ni vet, där jag gjorde mina ögonbryn). Väl där stod glasen uppradade med ”grubbel” vilket tydligen ska vara det nya… glögg blandat med bubbel. Dock fick jag nöja mig med alkoholfri cider i glaset då jag körde;)

Sedan var hela lokalen vackert julpyntad och små tilltugg och glögg stod vackert utplacerat vart man än tittade. Medan julmusiken mysigt spelades kunde man kika på fina smycken från märket Edblad och hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg som kunde fyndas till en fin rabatt.

En fin vän till familjen var även där och visade upp sitt sortiment från zbh som hade väldigt mycket fin inredning.

Efter att ha bokat in diverse behandlingar så kände vi oss nöjda och gick och satte oss på en sushirestaurang som låg ett stenkast från salongen och avnjöt en VÄLDIGT god middag.

En trevlig kväll med mycket härliga människor<3

Ibland är det så skönt att bara få fylla på energikontot genom att göra en sådan här sak.

Annars tänkte jag att vi idag skulle fortsätta att kika på potentiella julklappar,

och idag tänker jag tipsa er om detta, som går att göra så himla betydelsefullt och personligt, eftersom man kan välja och vraka mellan dessa vackra hängen.

Nehepp, dags för jobb!

Ha en underbar dag fina ni<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.