Villa Sjöliden

Att få med Snickaren…

innehåller annonslänkar

God kväll kära ni<3

Det blev ett väldigt sent inlägg idag! Men som ni vet så har ju jag och Snickaren varit barnfria i ett dygn… och då kan man ju undra hur det dygnet blev;) jo ni.. det ska jag berätta för er!

Igår när jag kom hem från jobbet, mötte jag barnen i full färd med att bege sig ut genom ytterdörren med sin farmor. Dom hann knappt säga hej då till min och Snickaren då dom hade fullt fokus på att få åka hem till farmor och farfar och spendera ett dygn där med sin kusin.

Ytterdörren stängdes… och alltså… DETTA LUGN! Man är liksom inte van…

Snickaren tittade på mig och sa ”ska vi inte lägga oss och vila en stund i soffan” och ni vet… ständigt trött som jag är, var inte sen att haka på, Vi vaknade båda vid halv fem och insåg att vi började bli hungriga,,, vi hade pratat om att åka in till Örebro och käka, men vi båda insåg snabbt att en hämtpizza skulle räcka gott och väl ikväll. Vi kanske var vakna i ett par timmar innan slog upp ögonen 00.10 och släpade oss upp till sägen och fortsatte sova, TOTALT sömndruckna båda två!

Men alltså, på riktigt!? Vi sov oss igenom hela fredagskvällen… haha… totalt slut som människor. Men i morse vaknade vi pigga och utvilade vid 7.30 snåret! Jag hade kvällen innan klargjort för Snickaren som är lite utav en ”gå i affärer HATARE” att jag var tvungen att ta en tur till stan för att uträtta lite ärenden.

Och nu ska ni få höra!! Han ville följa med,,, Ni förstår, efter våra sju år tillsammans har man lärt sig att det inte är någon idé att fråga… ni vet, han har en tendens att få så vääääldigt ont i ryggen så fort vi närmar oss en butik;) Men han ville med!!! Kors i taket!

Så vi hann precis hoppa in i bilen då telefonen ringde… det var min ”bonusmamma” som frågade om vi kunde ta med en julbock till Örebro slott, vilket vi naturligtvis kunde, Så efter att ha baxat in en STOR granbock i bagagen på Volvon så var vi på väg!

Bocken levererades till ett vackert julslott och alla var nöjda och glada för det!

Det var så himla mysigt att strosa runt bland dessa julpyntade butiker och kika efter potentiella julklappar till nära och kära bara min Snickare och jag. Ibland såg jag hur obekvämheten började krypa i honom om vi befann oss liiiite för länge i en butik, men i det stora hela gick det riktigt bra.

Min så otroligt sköna fuskpälskappa hittar ni här, blus här och byxor här.

Sedan hämtade vi upp barnen på vägen hem, åkte hem och svidade om för att åka och fira min pappa som igår fyllde år.

En trevlig kväll som slutade med övertrötta barn som ville (och behövde) hem och sova efter ett dygn med farmor, farfar och kusin.

Och imorgon vankas det julmarknad för la familja här i vår lilla by!

Ha en fin kväll<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Valet kan nästan bli svårt när man väl får vara ledig…. Att passa på att träffa vänner, dricka och äta lite gott och bara få sitta ifred, eller passa på att slappa och sova, oxå ostört…
    Vi ska 2 av våra barnbarn nästa helg, då sonen & sambo ska på 30 årsfest.
    Men vilken fin julbock, och ,miljön ser fantastisk ut…
    Njut av 1:a advent ? Kraaam Kate