Villa Sjöliden

Att ha en ny inneboende…

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Igår morse när barnen kom ner från sovrummet lagom sömndruckna fick dom en chock… Tomtenissen hade äntligen bosatt sig i vårat hus för att kunna ha koll på barnen fram till jul. Så ni kan tänka er… från att knappt orka hålla uppe ögonen till att ögonen på dom små liven höll på att ploppa ut! Försiktigt smög dom viskande fram till den lilla dörren som placerats på golvlisten i tv-rummet för att inte väcka nissen… och frågorna ja, dom tog dom i munnen på varandra…

Finns det något härligare än barn som får tro… och leva på hoppet. Om det så bara är ett hopp om att få en skymt av den lilla Nissen och att Tomten ska komma med paket till jul. Den känslan och synen är svårslagen!

Jag blir liksom varm i hela kroppen… och då mina vänner, då känns livet bra värdefullt!

Igår när jag kom hem från jobbet kändes mitt huvud som en tegelsten. Efter en dag då man haft 1000 bollar i luften var det så skönt att komma hem till en värmande brasa! Medans Snickaren lagade ungspannkaka i köket och barnen satt och pärlade och lade kaksmulor vid nissens dörrmatta passade jag på att ta en kudde och lägga mig raklång framför kaminen.

Fåtöljer hittar ni här, kuddfodral H&M, soffbord från mio, sittpuffar från jotex, lampor här, julstjärna här och ljuslyktor här.

Vet ni… idag har jag ett julklappstips till er som passar alla som gillar att ha en kalender tillgängligt i väskan. Eller varför inte en mer personlig anteckningsbok där du kan skriva om och planera dina mål och drömmar…

Förstå att ha en bild på sina älskade barn, barnbarn, bästa vän eller varför inte sin käraste…

Ni hittar dom här.

En rolig och personlig present som jag tror väldigt många skulle uppskatta att få.

Hoppas ni får en fin dag kära ni<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.