Hur ska jag hinna…? – Villa Sjöliden
Advertisements
villasjoliden

Villa Sjöliden

Hur ska jag hinna…?

innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Vaknar upp till en morgon med två speedade barn och en Snickare som står redo i hallen för att bege sig ut på jakt, Kanske skulle döpa om honom till Jägaren istället, då det är hans största intresse;)

Denna lördag ska börjas med städning av huset,.. sedan MÅSTE fönstren göras fina eftersom jag även planerar att få upp alla adventsstjärnor under helgen. Ångrar mig genast, bara jag nämner fönstertvätt att vi inte lejde bort det i år också… fy sjutton vad mycket fönster vi har på detta hus!! Jaja.. det är bara att bita i det sura äpplet helt enkelt…

Jag hoppas även att jag ska få ett samtal under dagen om att mina dörrkransar som jag beställde förra helgen ska vara klara. Brukar beställa dörrkransar av vår härliga trädgårdshandel här i byn… dom känner mig vid detta laget, och vet precis hur jag vill ha det;)

Ska också bege mig ut i skogen och leta smågranar som jag både ska plantera i kruka vid entrén och sätta i glasvaser här inne. En större adventsgran har jag också planer på att skaffa ut till entrén. Ja men ni hör ju… BIG PLANS här hemma… och det ska bli väldigt spännande att se hur mycket av allt som hinns med;) Det är ju inte så himlans många timmar på dessa dygn som är ljusa nu mera.

Jag har i alla fall tjuvstartat yttepytte med dessa raringar som levererades under veckan…

Fyra stycken underbart fina ljusmanschetter från Svensktenn som jag spanat in länge…

Idag tänkte jag annars visa er lite “villhöver” plagg… som min garderob skulle må såå bra av att fyllas på med;) 

klänning här, blus här, klänning här, blus här, klänning här och linne här.

och denna snygging såg så himla skön ut… så den får åka i varukorgen direkt!

Sedan är jag ruskigt sugen på en ny vinterjacka… det viktiga här är att den skall vara lång (som jag nämnt tidigare), ni vet… det är himla viktigt att inte bli kall om rumpan;)

Jacka 1, här, Jacka 2, här, Jacka 3, här, jacka 4, här

Nehepp… dags att försöka ta tag i denna dag om jag ska hinna med allt jag vill;) Önska mig lycka till.. haha!

Ha en fin lördag fina ni<3

Kram Nathalie

 

 

Advertisements
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.