Villa Sjöliden

Att ha gjort världens klipp…

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Här är det en nyvaken men utvilad bloggerska som sitter och skriver. Alltså hur skönt är det inte när man känner att man vaknar ut utvilad? Jag som annars har klockan ställd på 05.15 alla vardagar njuter av var enda minut som jag får chansen att sova lite längre 😉 Har alltid varit väldigt beroende av sömn… ja så länge jag kan minnas faktiskt… inte så att jag sover till 11-12 när jag får chansen till sovmorgon (inte ens som tonåring) utan vaknar oftast runt 09.00 och tycker att det räcker, Men jag har alltid varit beroende av minst 8 timmars sömn per natt… och får jag inte detta så knäcks jag tillslut.

Nu kanske ni tänker… ja men hur sjutton har du klarat av att skaffa två barn då?… Där måste jag tillägga att vi har varit så lyckligt lottade att ha två sjusovare till barn redan från att dom var nyfödda! Vet faktiskt inte hur jag hade klarat det annars…. TACKAR mina små kottar så mycket för det!

Vet ni… igår invigde jag min nya ljusstake som har fått tagit plats på vårat gigantiska matsalsbord i glasrummet. Tänkte direkt när jag fick syn på den att den var som gjord för vårat bord… och jag är galet nöjd!

En perfekt ljusstake att dekorera efter årstid! Här har jag lagt lite torkade snittisar av hortensia tillsammans med lite torkade eukalyptus kvistar. Men framåt jul ser jag fram emot att pryda den med lite mossa och röda små paradisäpplen.

Ni hittar den här

Åh vill ni veta en annan rolig sak (enligt mig)….? Idag tog jag mig för att klicka hem min absoluta ”dröm” till lampfot som jag suktat efter i typ 3 ÅRS TID… och höll på att bokstavligt talat ramla av stolen när jag såg att det just nu är 50% rabatt på den! Ni hittar den här inne

Hann bara säga till Snickaren att nu tänker jag klicka hem den… sedan dröjde det typ 1 min tills orden var lagd!

Annars tänkte jag idag visa er några vackra modenyheter som föll mig i smaken…

Blus här, Klänning här, Klänning här och Klänning här

Jamen hur snygga!?!?

Nehepp… nu ska jag och barnen strax bege oss mot gallerian… Lille Milian ska få klippa sig, sedan möter vi upp barnens mormor för lite shopping och kvalitetstid.

Ha en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.