Villa Sjöliden

Enkla knep till badrummet!

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Idag vaknar jag med ögonen ståendes i kors… minst sagt… jag är så himla trött! Känner mig fullständigt dränerad på energi just nu… Kan det kanske vara den mörka årstiden vi går in i som börjar sätta sina spår?

Idag tänkte jag att vi skulle prata badrum här inne på bloggen… Ett rum i våra hus som ofta är väldigt kala och kalla, men som med väldigt enkla medel kan få en mer ombonad känsla.

 

Bara genom att ställa en liten grön kvist i en söt liten vas tillsammans med ett väldoftande doftljus på handfatet gör att du genast får en mer hemtrevlig och inbjudande känsla.

Detta är en bild från vårat badrum där en liten vas med eukalyptus i gör att badrummet får ett helt annat liv och en mer trevlig känsla.

Mycket enkelt och väldigt prisvärt!

Gjorde en liten moodboard åt er…

 Min absoluta favorittvål i badrummet hittar ni här, handdukar här (just nu till 20%), ett vackert doftljus med ett fint budskap på som gör vem som helst peppad på morgonkvisten;) En liten nätt vas i klarglas här,

 

Ett annat tips om man har plats över… tex på en fönsterbräda eller dylikt är att placera ut tex en vacker och väldoftande handkräm och bodylotion som gästerna känner sig inbjudna till att använda under toabesöket.

Inte så svårt att fixa till detta för att få ett mer ombonat och en mer lyxig ”hotellkänsla” i badrummet. Behöver inte alls vara så kostsamt… vilket gillas skarpt!

Nehepp…  dags att fara iväg mot fabriken för lite jobb:)

 

Vill önska er en superfin dag fina ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.