Villa Sjöliden

Att få rätt känsla i köket!

innehåller annonslänkar

God morgon finaste ni<3

Torsdag idag vilket innebär veckans sista jobbdag för min del… tjoho vad lyxigt! Dock väntar ingen rejäl sovmorgon  för min del imorgon så jag måste upp tidigt för att sätta

mig i bilen mot Stockholm och en efterlängtad bloggträff! Det ska bli så himla roligt att få träffa personerna bakom många av de bloggar man läser.

Tror att vi är i Stockholm lagom tills butikerna slår upp portarna, så lite shopping ska vi allt hinna med också innan vi landar på hotellet där vi ska bo.

Efter att vi laddat upp på hotellet är det dags för middag då värdinnan för eventet bokat in oss på en mysig restaurang på kvällskvisten:)

Jag kommer självklart att ta med mig både dator och kamera så jag kan uppdatera er om vårt dygn.

Idag tänkte jag att vi skulle prata lite om kök. En plats där vi spenderar väldigt mycket tid och som därför är viktigt att få till både praktiskt och vacker. Föst och främst ska man tänka på att att skapa så mycket dold förvaring som går. Det du inte använder dagligen skall helst ställas undan. Plocka istället fram vackra kryddpepparkvarnar, burkar med granola eller dylikt. Det är meningen att köket ska inspirera till matlagning!

Visste ni att man egentligen (enl studier) ska undvika blåa toner i köket eftersom just den färgen får oss att tappa aptiten… och den bästa färgen för att skapa god aptit är faktiskt orange;)

Så men andra ord, om ni vill skapa ett inspirerande och vackert kök är det bra att ställa fram saker som inspirerar till matlagning,

Så varför inte satsa på en snygg kaffebryggare, pepparkvarn och lite snygg förvaring till dina matlagningsoljor. 

Sedan är pricken över i:et….. grönska!… så inred med kryddor och frukter i köket! Lovar att det genast kommer kännas fräschare!

Är man dessutom sugen på att inhandla nya tallrikar så har just nu Cervera tallriksveckor och erbjuder vackert porslin upp till 40%!!! Så in in fynda! Men kom ihåg att undvika blått såvida ni inte bantar;) haha!

Tycker att denna tallrik är så fantastiskt fin! Perfekt att ha som ”finporslin” då den klassiska känslan gör att du kommer kunna använda den livet ut!

 

Nehepp, dags att fara till jobbet!

Ha en fin dag raringar<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.