Villa Sjöliden

Snygg på fossingarna

innehåller annonslänkar

God morgon mina fina<3

Vaknar upp till en strååååålande morgon här idag. Istället för att sova ut idag så ställde jag klockan för att ta mig upp och hinna städa bort alla fasansfullt STORA dammråttor som samlats här inne under veckan. Jag blir alltid så himla förundrad hur sjutton det kan uppstå så fantastiskt mycket damm på en vecka!

Här hemma är det förövrigt sjukstuga på stackars Flisan igen… Hög feber och klagar på smärta i ena örat från och till. Dock tycker jag inte att hon reagerar så värst mycket när man trycker henne mot örat… Vet någon av er läsare hur öroninflammation ter sig? och när man isf ska åka in med henne?

Annars ska vi försöka få det sista fixat i trädgården inför vintern, jag måste häva mig i väg till gallerian för att fixa lite saker inför nästa helg då det är dags för bloggtäff i Stockholm. Jag ni hör ju… hinner jag hälften av vad jag tänkt göra idag blir jag riktigt glad 😉

Annars tänkte jag att vi idag skulle ta en titt på hösten och vinterns skotrender.

Jag har valt ut några favoriter till er som jag mer än gärna skulle strosa runt i när kylan behagar att komma tillbaka,,,

Vi börjar med en färg som ligger mig varmt om hjärtat när hösten och vintern knackar på… Nämligen brunröd/ Vinröd som är en väldigt snygg färg att matcha med ett svart eller mörkt blått plagg.

Högklackade boots här, eleganta chelseaboots här, fodrad curlingkänga här och naturligtvis dom skönaste vinterskorna här.

Svart curlingkänga här, snygga sneakers med pälsdetalj här, fodrade chelseaboots här och snygga högklackade boots här.

Sedan skulle jag verkligen kunna tänka mig ett par av dessa… tycker dom är så sjukt snygga till ett par dressade byxor. WOW!

Nehepp, det är bästa att jag fortsätter med min städning här så jag hinner med allt annat jag tänkt… 😉

Ha en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. villasjoliden

      tack snälla <3 hon är tack och lov piggare nu 🙂 ja jag veeet, man vill ju bara kicka hem vart endaste par! ha en fin kväll<3
      Kram Nathalie