Villa Sjöliden

En fullspäckad, vacker dag!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Åå så var det måndag igen och ny jobbvecka!

( titta på mitt superfina citronträd som jag köpte i våras på Zetas trädgård. Det är hela 5 citroner på nu!!)

Vilken härlig söndag vi hade igår! Började morgonen med att Alicia väckte mig vid 8.30 med en puss på kinden och sa att det var dags att gå upp. Lilla pluttan… hon är så otroligt mysig och älskar att pussa, krama, klappa på kinden och bara mysa! Finns inget bättre än när hon kryper upp i famnen och sitter och klappar en på kinden och berättar att hon älskar sin mamma!

Lagom när vi kom ner från sovrummet så stod Snickaren och Milian redo i hallen för att åka till ishallen för lite skridskoträning, Detta är någonting Milian verkligen brinner för… han längtar så tills han får börja spela hockey på riktigt, vilket så klart Snickaren (som är en gammal hockeyspelare) är väldigt nöjd över 😉

Så jag och Flisan tog en lång och härlig frukost framför tv:n innan jag fick för mig att börja rensa ur hallgarderoben… Gud så skönt att få det gjort! Finns inget värre än att ha en sådan grej ”hänga över sig”. Ni vet en sådan där nödvändig sak som är så grymt tråkig, men ack så nödvändig! Så nu är alla höst och vinterjackor på plats och sommarens plagg nerpackade… check!!

När Snickaren och Milian var tillbaka var det en sååååå nöjd kille som babblade stolt om att han faktiskt åkt helt utan skridskoställningen. Ni kan tro att mammahjärtat svämmade över av stolthet!!! Min lilla kille börjar bli så stor….

Nu när mina två killar kommit tillbaka hem var det dags för mig att bege mig ut i skogen för att plocka de sista kantarellerna för i år. Imorgon drar ju älgjakten igång, och då mina vänner vill man INTE vistas ute i skogarna! Jag fick i alla fall nöjt med mig en 2 liters påse hem med kantareller:)

Väl hemma han jag knappt innanför dörren innan min mamma och hennes J knackade på dörren. Dom skulle komma förbi en sväng för att äta lite lunch och J skulle då passa på att hjälpa Snickaren att byta pump till våran dränering.

Så lyxigt att få träffa dom två dagar i rad 😉

På eftermiddagen gick vi ut för att uträtta lite trädgårdsbestyr i det varma och vackra vädret… Jag hölls mestadels i landet där jordgubbsplantorna fixades till för vintervila, grönsakslandet rensades rent från all växtlighet och krukor tömdes. Tråkigt… men nu får vi försöka blicka framåt mot en väldigt mysig period som komma skall. Hann dock inte klart med allt, så jag får fortsätta nästa helg.

Fick i alla fall med mig dom sista blommorna av vidjehortensia in, som fick pryda min vas med redan några vackra krysantemum i. Det blev så himla maffigt!

Är så himlans sugen på att klicka hem dessa och denna nu till vintern… jag ser mig liksom skrota runt i detta sköna set och krypa upp framför brasan med en värmande kopp te. Igår efter allt trädgårdsarbete var jag så himla frusen (trots att det var varmt och skönt ute) och kände verkligen att jag skulle behöva något riktigt skönt mys-set att hopp i!

 

Ha en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.