Villa Sjöliden

Drogtest och något fint!

innehåller annonslänkar

Godmorgon fina ni<3

Igår vid lunchtid fick jag skicka iväg en stund från jobbet för att göra ett drogtest (standard när man jobbar på företaget jag är på). Jag hade fått ett Mail om att det var väldigt noga att man inte fick kissa tre timmar innan testet skulle göras. Detta innebar att jag, dum som man är kissade på morgonen när jag steg upp (vid 05- tiden) och tänkte att det nog var lika bra att försöka hålla sig ända till lunch. Detta i sin tur innebar att det var en VÄLDIGT kissnödig bloggerska som parkerade bilen och sedan skulle orientera sig till företaget som skulle ta provet… Regnet öste ner och jag fattade absolut INTE vart jag skulle gå!? Drog snabbt fram telefonen för att slå in adressen på gps:en i telefonen… och ja…. den bara SNURRADE och levde sitt eget liv! Funderade starkt på att sätta mig bakom ett par byggcontainrar som stod mellan ett par lägenhetshus och kissa då det började gör riktigt ONT i kissblåsan! Ja, det var väl bara att avboka besöket tänkte jag och göra testet en annan dag… måste man så måste man!

Då plötsligt hoppade gps:en igång och det visade sig att jag bara var ett lägenhetshus ifrån.. tjohoo!

Väl inne mötte en väldigt trevlig sköterska upp mig och visade in mig till ett undersökningsrum. Jag var här ganska snabb att påpeka att jag mer eller mindre höll på att göra i byxorna och fick snabbt ta med mig en mugg in till en toalett. Här skulle jag då lite snyggt försöka träffa strålen i den lilla, lilla muggen (mycket mindre än dom vanliga muggarna man får på VC) ja… ni fattar ju… kombinationen VRÅL-kissnödig kontra en liten mini mugg. Fick kämpa ett tag men tillslut hade jag tillräckligt med vätska i muggen 😉 Det var en lättad bloggerska som lämnade toaletten!

Så min rekommendation är, ska ni någonsin lämna ett drogtest… kissa i alla fall tre timmar innan 😉

 

I slutet av jobbdagen hörde min goa mamma av sig och undrade om hon kunde möta upp mig på parkeringen utanför jobbet eftersom hon ville ge mig något. Såå gulligt!

Sagt och gjort så kom hon farandes med bilen tillsamman med min lillasyster O. Vi fick varsitt litet paket som vi glatt öppnade samtidigt…..

Titta så fina armband som låg i dom små paketen… och någonting bra står det för och går till också… denna ROSA månad! Ni hittar dom här. Tack lilla söta mamma<3

Väl hemma serverade Snickaren våfflor medan vi tände en varm brasa… så mysigt när regnet smattrar på rutorna!

liknande kuddar här, sittpuffar härifrån, liknande soffbord här och lampor här.

 

Ha en fin onsdag kära ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.