Villa Sjöliden

Stiligt stickat i höst!

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Här hemma fortsätter sjukstugan med en febrig Alicia och en inte allt för pigg mamma. Hela gårdagen spenderades i soffan, men en super gnällig tjej som fullkomligt skulle sitta på mig hela tiden. Fy vad segt det är när dessa sjuksomstider nu drar igång!

Ska ta mig en sväng förbi Apoteket idag och införskaffa mig denna (som jag naturligtvis INTE hade hemma just nu) som är den ABSOLUT BÄSTA grejen att ta direkt när man börjar känna sina förkylningssymptom krypa på… alltså jag vet inte hur många förkylningar jag kvävt med denna!! Den är helt gudomligt bra!

Och vilket blåsväder det blev igår! Regnet fullkomligt piskade fönsterrutorna och när jag tittade ut låg varenda blomkruka ner. Jisses… Vi gjorde i alla fall det bästa av situationen och tände en värmande brasa, ljus i hela huset och kurade ner oss under varsin filt.

Min älskade lampa hittar ni här till 20% rabatt just nu!

Idag ska jag i alla fall försöka rycka upp mig genom att proppa i mig massa värktabletter och nässpray och bege mig in till mitt numera ”gamla” jobb för att skriva på lite papper. Sedan är det dags för en god lunch med Helenas enkla vardag och Sallys hus i storstan 😉 Ska även passa på att ta en liten snabbrunda på stan om kroppen tillåter mellan jobbet och lunchen för att ta mig en titt i lite olika inredningsbutiker.

 

Och med tanke på att höstkylan nu tagit vårt avlånga land med ett järngrepp tänkte jag att vi idag skulle kika på ett typ av plagg som är väldigt inne i höst… nämligen de stickade tröjorna 😉

Den första hittar ni här, andra här, tredje här och fjärde här.

Fösta tröjan här, andra här, tredje här och fjärde här.

Detta kan jag verkligen tycka är en av tjusningarna med hösten… att få gosa in sig i varma gosiga kläder.

Skulle även kunna tänka mig att införskaffa mig någon utav denna eller denna helt galet snygga tröjor!

Nehepp, dags att göra ett försök till att se lite fräsch ut;)

 

Ha en fin dag kära ni<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.