Villa Sjöliden

Inred i guld med Indiska

innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3

Här är det en krasslig bloggerska som vaknat upp med rinnande näsa och taggtråd i halsen. Även lilla Alicia får göra mamma sällskap i soffan idag då hon sedan igår kväll fick hög feber. Vi får göra det bästa av situationen, men glass och film hela dagen lång.

Igår var jag på ett spännande jobbmöte vilket resulterade i att jag börjar nytt jobb på måndag.. kul! Jag som annars jobbat ständig kväll, ska nu börja jobba dagtid… 😉 Spännande, även om det blir inom samma bransch.

Igår när Snickaren kom hem från jobbet visste jag direkt vad jag skulle bli sittandes med hela kvällen…. Han hade nämligen fått med sig en 20l hink FULL med gula kantareller som hans jobbarkompis plockat i helgen. Så himla snällt av honom att vilja ge bort en fjärdedel (ja ni hörde rätt) av allt han plockat under helgen till oss 😉 JISSES!

Ska tilläggas att det tog över 1 timme att förvälla allt! haha men det var det så klart värt….

 

Idag tänkte jag visa er vacker inredning i guld som jag hittade inne hos Indiska. Tycker alltid att det är lite extra kul när man hittar vackra ting till bra priser….

 

Ljusstaken som är så himla fin och nu på REA hittar ni här, en vacker lampa här, smyckesskåp här, förvaringsbox här, kruka här, bordstablett här, timglas (finns i fler färger) här, servettring här, och klocka här.

Så himla fina grejer, för inte alls en dyr peng.

Jag föll verkligen för denna snygging som jag nog får ta och klicka hem, så snyggt att placera något vackert ting i och ställa på några fina coffee table books!

 

Nej, nu ska jag ta hand om min lilla sjukling här hemma…

 

Ha en fin dag kära ni<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Åh kantareller som är så gott.
    Grattis till nytt jobb och skönt att bara jobba dagtid.
    Imorgon bär det av till Stockholm och träffa en vän, jag lämnar man och barn hemma och tar en vuxen helg.
    Ha det bra
    Kram Linda

    1. villasjoliden

      ja visst är det fantastiskt gott med kantareller! 🙂
      Tack snälla du, det ska bli spännande faktiskt. Fast det som känns mest i hjärtat är att behöva lämna barnen på förskolan redan vid kl 06 på morgonen:/ blir så lååånga dagar för dom.
      Åh vad roligt med lite tjejhäng i huvudstaden:) hoppas ni haft det bra?
      Kram Nathalie<3