Villa Sjöliden

Where the magic happens;)

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Idag vaknar vi till en riktigt grå och regnig morgon, tror vädret även har smittat av sig på barnens humör… tror att alla i hellre stannat kvar i sängen idag.

När jag kom hem igår gick jag ut i trädgården och plockade med mig kanske väääärldens FINASTE blomsterbukett…

Ja men ni ser ju, ett fång av hortensior i skiftande rosa- vita nyanser och massa vackra dahlior av sorten café au lait. Den kombon kan inte misslyckas! Är inte det verkligen lyx in på husknuten, så säg!!

Idag tänkte jag att ni skulle få er en titt in i mitt och Snickarens lilla sovrum som är placerat på övervåningen i huset.

Det är alltså här ”the magic happens” 😉 Ett litet rum som går i grått, vitt och lila/ gammelrosa.

Stora tunga sammetsgardiner i en fin mörkgrå ton med lite tunnare vita gardiner bakom. Lampskärmarna hittar ni här och går i en fin grå/ lila ton. Sänggaveln hittar ni här. lampfötter här. Prydnadskuddar här och här. hotell-kuddfodral här, Skönast påslakansetet här, överkast här och pläd här. På golvet ligger en STOR matta som ni hittar här. En stilren sänkappa som går i samma nyans som sänggaveln hittar ni här.

Lampan som ni ser en liten skymt av i taket har jag gjort själv av 9m vit tyll och nål och tråd. Väldigt lik denna som kostar betydligt mer…..

Helt enkelt ett mysigt litet rum där vi sover gott om nätterna!

Idag ska jag se om jag hinner ut något i svampskogen igen… mycket vill ha mer, eller hur är det man säger… vi får se om regnet övergår i solsken lagom till eftermiddagen, annars får jag ta min skogstur en annan dag;)

 

Hoppas ni får en fin tisdag<3

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Så fint ni har det i sovrummet. Jag har fixat lite i vårat med och nu håller jag på med hallen också så får vi se hur det bir när det är klart där.
    Ha en fin kväll
    Kram Linda

    1. villasjoliden

      tack snälla du<3 visst är det mysigt att börja pyssla om hemmet invändigt nu när mörkret faller på och det inte är lika trevligt att vistas utomhus?
      Kram Nathalie

    1. villasjoliden

      Åh tusen tack snälla du? lampskärmarna ör ovala och jag har dom mindre varianterna på sängborden och den större i fönstret☺️ Kram Nathalie