Villa Sjöliden

Romantiskt, bohemiskt och väldigt folkkär;)

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Igår tog jag en sväng förbi Helenas enkla vardag för lite mor och dotter häng, då hon var ledig från den intensiva avdelningen. Jag tänkte att jag skulle låna symaskinen och påbörja mitt lilla DIY projekt, vilket jag också gjorde. Men helt ärligt så gick det sådär… och jag tappade intresset ganska fort och lade det åt sidan… haha! Lämnade kvar alla grejer där hemma tills nästa gång jag får suget att fortsätta;)

Då tålamodet tröt, gick vi istället ut i höstsolen för att ta en liten fika… och det var så himla skönt!

 

Fullkomligt ÄLSKAR min nya kappa i den perfekta kamelfärgade nyansen<3 ni hittar den här.

 

Idag tänkte jag att vi skulle fortsätta vårat Fashion week tema..

Med att kolla in det omåttligt populära Odd Molly och deras nya kollektion…

Men vet ni vad Odd Molly står för? Inte…

Molly var en ”skater Girl” i Venice Beach på det ljuva 80- talet, som hade mod att bryta sig undan konventioner och följa sina drömmar. Denna flicka är Odd Mollys statement och alla deras kollektioner inspireras av just henne.

Tänkte att det var roligt för er Molly- Älskare att veta;)

Nog talat om detta… och nu till några godbitar ur deras höst/ vinter kollektion;)
T-shirt hittar ni här, Byxor här och klänning här.
Tröja här, klänning här, tröja med omlottrygg här.
Svart klänning här, spets tröja här, klänning här.
Hoppas ni får en fin dag bästa ni<3
Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.