Villa Sjöliden

Sätt färg på hösten!

innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Måndag igen och ny vecka. Sitter här och laddar för att lämna på förskolan, vilket idag kan bli lite extra jobbigt för Milian.

Jag och Snickaren försökte att lugnt förbereda honom för vad som komma skall under gårdagen. Men efter en helg hemma är det mer eller mindre alltid kaos vid lämning. Han har sådan separationsångest min lilla älskling:(

Idag tänkte jag att vi skulle börja veckan med att kika på lite höstnyheter som kommit in i webbshopparna.. och idag har jag valt lite mer färgsprakande och mönstrade plagg som är väldigt inne i höst.

Ett par byxor som är minst lika snygga till vardag som till fest hittar ni här, En sjukt snygg och mysig kofta att svepa över sig dom lite kyligare dagarna hittar ni här, en mörkt röd klänning med blommor som är galet hett i höst här och en mörk vadlång blommig klänning här.

Dessa två outfits tycker jag var galet snygga… BIG LIKE på dom! Blå-mönstrad skjorta hittar ni här, randig skjorta här, orange/ bruna byxor här och svarta vida byxor här.

Här har ni ett litet axplock av snygga plagg. Skjortklänning här, spetsblus här, Mysig kofta här och rostfärgad omlottblus här.

Idag ska jag försöka hinna med mitt lilla DIY projekt som ni i så fall får se imorgon;)

Nej nu måste vi snabba oss på här om vi ska hinna;) Wish me luck med lämningen!

Ha en fin måndag bästa ni!

Kram Nathalie<3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.