Villa Sjöliden

En dag på Zetas trädgård och Formex

innehåller annonslänkar

Hej raringar<3

Jisses vilken stressig morgon jag hade igår! Allt började med att Milian vaknade och var HELT hysterisk eftersom han inte ville åka till förskolan. Han varken åt eller morgonkissade eftersom han var så ledsen och gråtandes upprepade att han ville vara hemma. Det gör så FRUKTANSVÄRT ont i mammahjärtat när det blir så här. För det ska tilläggas att det bli sådana här morgnar ganska ofta, och speciellt när han nu börjat på en ny avdelning. Ända sedan han var liten har han lidit av extrem separationsångest, och han har att brås på eftersom både jag och Snickaren var likadana som barn. Jag tycker så synd om honom:(

Men efter ett samtal till avdelningen strax efter lämning så lugnade  dom mig med att han var glad och lekte med sina kompisar. Då blir mammahjärtat genast lite lugnare… för innerst inne vet jag ju att det alltid går över strax efter jag stängt dörren och gått.

Nu var det stressigt, eftersom jag inte hann någonting på de två timmarna vi var vakna innan lämning på förskolan pga rådande omständigheter;) Snabbt in i duschen och på med ”ansiktet” innan min mor kom insladdandes på parkeringen för att hämta mig.

Lite lagom stressad och halvt däven (efter kaosmorgonen) satte jag mig i bilen och började köra mot Stockholm och Formexmässan. Tjooho vad mysigt, med lite mor och dottertid! Så ganska så snabbt glömde jag bort morgonens jordbävning;)

På vägen upp babblade vi om allt mellan himmel och jord, för det gör vi jag och min mamma. Vi pratar verkligen om allt! Vi har alltid haft en sådan relation, vilket jag är väldigt tacksam för<3

Stackars mamma som haft ryggskott i början på veckan (och igår kände sig i stort sätt bra) knäckte till ryggen igen på morgonkvisten och visste inte hur mycket hon skulle orka gå.

Vi tog det därför ganska lugnt och gick till de utställare vi verkligen ville se.

 

 

Oj vad mycket fint vi tittat på… men det får ni se i ett annat inlägg;)

Efter vår Formexrunda tog vi oss ut till Zetas Trädgård eftersom mamma var ruskigt sugen på en syrenhortensia på stam. Väl på plats mötte min allra finaste Sofie upp oss och guidade oss genom växtsortimentet och visade oss saker som vi absolut INTE fick missa;)

Tänk att just jag fick äran att ha en sådan underbar och fin vän som Sofie<3 För underbar på alla sätt, det är hon verkligen, Alla borde ha en Sofie i sitt liv!

Mammas fina blus är härifrån 

Nöjda och glada spatserade vi runt och åååh:ade och hmm:ade åt alla vackra och speciella växter, och för att inte tala om alla vackra ting;) Men det som fick mamma att jubla extra mycket var när hon ÄNTLIGEN fann sitt träd! Hon fick sådan feeling att hon hittade både det ena och det andra som fick följa med hem;) haha!

Min outfit bestod dagen till ära av denna blus som har blivit en riktig favorit, dessa otroligt sköna byxor, liknande örhängen här och hårband härifrån.

Detta fantastiska prydnadsgräs ska by the way få pryda min trädgård nästa säsong;)

Själv fick jag med mig tre påsar med ljuvliga narcisser som i vår ska lysa upp mina odlingsringar (där luktärtorna sitter).

I bilen på väg hem var det två trötta, trångsittande (ja, vi hade ju med ett träd) men nöjda bloggerskor som diskuterade igenom alla dagens intryck;)

Ha en fin fredag bästa ni och njuuuuut av att helgen börjar<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.