Att kunna fynda 100% Cashmere – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Att kunna fynda 100% Cashmere

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Nu när hösten sakta smyger sig på och lyften blir kyligare så tycker i alla fall jag att det är skönt att satsa på tidlösa och värmande plagg av god kvalité.

Så idag tänkte jag tipsa er om VÄRLDENS skönaste plagg av den bästa kvalitén och av 100% cashmere….  Nämligen kläder från SoftGoat, och vet ni, det är STOR rea på alla produkter jag visar;) Det kan med andra ord inte bli så mycket bättre!

Blå volangtröja, Beige tröja med knytdetalj, Grå tröja med detaljerade ärmar, Grå tröja med volangärmar, Beige ribbad poncho/ T-shirt och En marshmallow färgad elegant t-shirt.

Om det är något som jag själv verkligen skulle vilja investera i så är det lite sköna mysplagg från just SoftGoat

Förstå känslan att krypa i denna ljusblå tröja och dessa ljusblå byxor efter en lång dag på jobbet. MYSIGT!

Dessa kläder kan jag lova er att man vill bo i nu när hösten är kommen och jag tycker det är så otroligt fina att alla plaggen är så stilrena och elegant tidlösa.

Plagg som funkar till alla tillfällen är alltid värt att investera i enligt mig. Dessa plagg funkar fint både till ett par vanliga jeans som till en kjol eller ett par eleganta kostymbyxor.

Här ska jag strax gå och göra mig i ordning för att bege mig mot Formex. Det ska bli så spännande att kolla in alla trender och vad som kommer finnas i butikernas sortiment framöver;) Det blir nog även ett litet besök på Zetas trädgård för att ta en fika med min allra finaste vän som jobbar som marknadschef där<3

Ps. Ni vet väl om att ni kan följa mig på instagram som Villasjoliden, där kommer jag uppdatera flitigt under dagen;)

Ha en fin dag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.