Att visa huset utvändigt – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Att visa huset utvändigt

Innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Nu sitter jag här med en kopp te i handen och väntar på att ta barnen till förskolan. Älskar dessa morgnar, när barnen är sådär lagom sömndruckna efter en god natts sömn och äter sin frukost i godan ro, framför morgonens barnprogram.

Gårdagskvällen spenderades med Snickaren i köket då vi malde köttfärs. Roligt men tidskrävande;) Men alltså, vad smidigt det är med en KitchenAid.  Här har vi kopplat på en liten köttkvarn och vips så står man och maler egen köttfärs i sin köksassistent;) Det blev närmare bestämt 12kg rådjursfärs, så nu ska frysen fyllas;)

Sedan kom svärföräldrarna förbi på en fika och underhöll barnen till deras stora glädje. Mitt i fikat var jag bara tvungen att greppa tag i kameran och springa ut på bryggan. Kvällsljuset som spred sig över vår lilla sjö var helt magiskt ikväll…. eller vad säger ni?

Passade även på att ta några kvällsbilder på huset, bara för att kunna visa er fina läsare;)

Här ser ni en bild tagen från bryggan. Här ska vi måla grunden på glasrummet mörkgrått, och ett litet svart ribbstaket ska upp mot källartrappan. Rabatten som vetter ner mot sjön ska få sig ett lyft med tre vackra funkior och tre stycken vidjehortensior (annabelle). Det kommer bli så fint!

Här ser ni en bild taget från framsidan av huset, och just i detta nu ser jag att vi behöver byta en lampa på våran fasadbelysning;) I denna rabatt ska det upp tre stycken betongpelare i svart, med svarta krukor på som kommer placeras under köksfönstret med något häftigt prydnadsgräs i.

Bild lånad av tinguteochinne

Precis i brytet mellan huset och glasrummet har jag planterat en japansk dvärglönn som ska få lysa upp med sin eldigt roströda färg. Så här långt har jag bestämt mig… frågan är nu bara vad jag ska pryda rabatten med under glasrummet? Funderar på Pioner? Men har ej bestämt mig.

Har ni några förslag, HIT ME?

Är så oerhört tacksam att få vakna upp till denna makalösa utsikt dagligen, den är minst sagt rogivande<3

Hoppas ni får en fin tisdag kära läsare<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa.O

  Det kunde vara fintt med några buxbom bollar vid glashuset har själv ganska många buxbom i olika former och både i rabatter och i krukor dessutom är dom lättsköta. .
  Tack för en trevlig blogg jag läser varje dag.

  1. villasjoliden
   villasjoliden

   Åh vad glad jag blir av dina fina ord<3 hoppas jag kan fortsätta att inspirera dig<3
   ha en fin helg:) Kram Nathalie

 2. Linda

  Så jätte fint hemma hos er. Kände förut idag att luften har ändrats så nu har det nog blivit höst på riktigt, det var varmt men svalt i luften.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  1. villasjoliden
   villasjoliden

   Ja nu kan man nog säga att hösten är här. Här hemma regnar det i omgångar, varmt och svalt om vartannat:)
   Kram Nathalie<3

  1. villasjoliden
   villasjoliden

   Tack snälla du<3 Blir så himla glad av dina fina ord! Hoppas jag kan fortsätta att inspirera dig:)
   Kram Nathalie<3