Att visa olika blomsterarrangemang – Villa Sjöliden
villasjoliden

Villa Sjöliden

Att visa olika blomsterarrangemang

innehåller annonslänkar

God morgon finaste ni<3

I går, efter lite jobbärenden tog jag mig en tur till blomsterlandet för att införskaffa lite nya växter. Kände att det var dags att byta ut vissa blommor nu till hösten efter som den varma sommaren gjort sitt med vissa krukväxter;) Jag är en människa som ÄLSKAR växter… jag skulle kunna pryda varenda vrå här hemma med grönska om jag fick tillåtelse;)

Har man lite fantasi kan man göra riktigt fina blomsterarrangemang!

Därför tänkte jag visa er några av mina egna arrangemang som jag har placerat ut lite var stans i huset.

 

Här ser ni ett arrangemang som jag har står i hallen, med murgröna (storbladig), och två helt fantastiska kallor som jag bara ÄLSKAR färgen på. Dessa är planterade i en stor glasskål/ Kruka. Maffigt och elegant! Doftpinnarna hittar ni här (har ni inte doftat på dessa, gör det!! Lovar att ni kommer älska doften)  Sedan har ni min egengjorda fjäderdekoration som slutligen fick hamna här;)

 

Här har ni ett arrangemang som består av en trestänglad orkideé och den lite tjockare varianten av murgröna som är mycket mer lättskött än den vanliga. När jag planterar okideér med andra växter så ser jag alltid till att ha kvar den i plastkrukan som medföljer, eftersom det inte alls kommer att trivas i planteringsjord som det andra växterna vill ha. Här har jag valt att plantera i en champangeskål för att få en mer elegant touch. Liknande skål hittar ni här och här.

Här ser ni även mitt älskade brickbord som får agera wiskeybord åt Snickaren;) Detta brickbord är inköpt här för några år sedan, men ni hittar liknande här och här. Wiskeyglas här, wiskeystenar här, liknande ishink här, karaffer här och här. Ett perfekt presenttips till pojkvännen, sambon eller maken kanske;) Elefanten har jag hittat på MIO.

Ja ni, man kan hitta på mycket fint med blommor…

Idag har jag barnen hemma och ska försöka hitta på något roligt med dom. Dock ser vädret inte jätte lovande ut just nu. Regn och rusk och så sa dom på vädret att det kunde bli åska under dagen. Det blir nog någonting inomhus i alla fall:)

Ha en fin fredag kära ni<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
villasjoliden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Jätte fint har du gjort.
  Förut brukade jag också göra sådana saker men nu har jag tappat lusten liten, men den kanske kommer tillbaka.
  Här hemma är jag och lill hjärtat solokvist sambon är i stugan i fjällen.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  1. villasjoliden
   villasjoliden

   Tack fina du<3
   Du ska se att den lusten säkert kommer tillbaks igen:)
   Åh, men vad mysigt!
   Tack desamma<3
   Kram Nathalie

 2. Anneli Österström

  Så fina blomarrangemang du gjort. Nu måste jag ta tag och göra ett par hem hit också… Jo, jag vill tipsa om ett bra ställe att handla allt som är bra för hemmet och där allt doftar gott. https://www.agnesamelia.se/sv/ Har du väl handlat där en gång så kommer det erbjudanden via mail varje månad när hon har 25% på olika saker, typ doftpinnar denna månad osv… Önskar dig en bra dag och en trevlig helg!

  1. villasjoliden
   villasjoliden

   Tack snälla du<3 Det är klart att det ska göra:) åh jag vet, jag älskar agnesamelia!!! har handlat där i många år! Tack desamma rara du<3