Villa Sjöliden

Uppdatera höstgarderoben med riktiga GULDKORN!

innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Alltså jisses, tröttheten som övertog min kropp under gårdagen var inte att leka med, gick i stort sätt som en zombi hela dagen. Tänk vad det tar på kroppen att inte få sova sina behövda timmar. Känns som att man är bakis fast man inte drack en droppe kvällen innan. Är ni också känsliga när det kommer till sömn? Jag är extremt känslig och mår inte alls bra om jag inte får mina 8h skönhetssömn;) Det tar på helt enkelt på krafterna att fiska kräftor, men det är det värt!

Tack och lov kom Snickarens syster med barn förbi en stund så att man kunde rycka upp sig en aning. Vi fikade med nygjord blåbärspaj och babblade om allt mellan i himmel och jord.

När dom begett sig hemåt passade jag på att springa ut och plantera lite nya blommor som jag inhandlade här om dagen. Dom stackarna har bara stått och väntat på att få komma ner i jorden;) Det är så skönt att byta ut lite av sina växter när hösten börjar närma sig. Hemmet får liksom en helt annan känsla när man tar in det klorofylligt gröna och gör sig av med de blommor som inte riktigt pallat med dom heta sommardagarna;)

Min nya, OTROLIGT sköna topp hittar ni här, byxorna finner ni på rean här och liknande diadem här

Medan jag planterade lagade Snickaren iordning en egen kebabpizza på vildsvinskött. Väldigt smarrigt!

 

 

På tal om något helt annat så tänkte jag visa några snygga höstoutfits som jag veeeerkligen skulle vilja förgylla min garderob med i höst…

Det första är en oerhört snygg blazer som skulle vara ursnygg att kombinera ihop med dessa fiveunits-byxor (Om ni inte provat dessa byxor, gör det!!! Dom är så himla sköna och stilrena), ett par snygga pumps som plockar upp färgen i blazern och ett neutralt, men snyggt linne som går i samma mörkblåa nyans som byxorna.

Herregud, vad jag skulle kunna tänka mig att glida runt i denna look i höst. Ja men ni ser ju, en snygg skjorta med leoprint tillsammans med en stilren svart kjol med fina detaljer. Till dessa skulle jag ta på mig en gosig, lång kofta som plockar upp färgen i skjortan, en snygg liten svart väska, ett par snygga klackar och guldiga örhängen. Vad mer behöver man?

Här har ni en småblommig blazer/ kimono som är väldigt läcker att kombinera till ett par orange/bruna byxor. för att lugna ner outfiten lite så kombinerar vi dessa med ett snyggt svart linne och en svart väska.

Jag tror minsann att jag villhöver alla dessa plagg i höst;)

Ha en trevlig lördag fina ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Sömnen är dö-viktig… Tidiga kvällar för mig som vaknar i ottan vare sig jag jobbar eller är ledig..! Meeen, den pizzan… ser vansinnigt god ut!! Du får lägga ut Snickarens recept med jämna mellanrum !!
    Vilket härligt kräftfiske Ni fick…. Vi skulle precis bege oss ut för att kika här runt vår sjö på alla som satt och vittjade, men då öppnade sig himlen…
    Kraaam Kate

    1. villasjoliden

      Ja men eller hur, sömnen är a och o för att man ska fungera som människa. Men tack snälla du, jag ska verkligen försöka bli bättre på att lägga ut hans recept;) Gick det bättre med fångsten för er än för oss?
      Kram Nathalie<3