Villa Sjöliden

Hem ljuva hem!

Innehåller annonslänkar

Hej på er kära ni! 

Här kommer en sen hälsning från en trött bloggerska. Man kan säga att det tar på krafterna att sitta x antal timmar i bilen med två små kottar. Nu gick det väldigt bra ändå, då den lilla sov i stort sätt hela resan. Annars har Alicia en tendens att bli rysligt åksjuk på bilfärderna. Men nu har vi ÄNTLIGEN fått medicin utskrivet till henne som gör henne dåsig och att hon sover i stort sätt hela bilresorna. Det är så himla skönt, för både henne och oss. tycker så himla synd om henne när hon mår dåligt. Finns det något värre än när ens små kottar inte mår bra? Man känner sig så hjälplös som förälder.

Milan där emot har sitter mestadels med paddan eller mobilen och grejar på bilresorna. Så han är väldigt lätt att ha att göra med under bilfärderna.

När vi väl var hemma så blev det blixtar och dunder och en regnskur på ynka 10 min. Men gud så skönt det blir i luften efter en liten regnskur. Jag har en tendens att få väldigt ont i huvudet när det är åska i luften och så även idag. Vi hann vara hemma i ca 30 min innan jag kände att det var dags att lägga sig ner och vila. Sedan har allt bara gått på halvfart här hemma. Har i alla fall hunnit med att packa upp och tvättat ett par tvättar. Vi kommer bara vara hemma en och en halv dag för att sedan sätta oss i bilen igen. Men denna gången åker vi norrut, mot Stockholm och Ekerö där min bästa kompis har skaffat sig ett sommarhus. Ett litet renoveringsobjekt precis vid vattnet som dom grejat med hela vintern, våren och sommaren. Det ska bli så himla spännande att se resultatet;)

Här hemma hade vi lyxen att få hjälp med vattningen under våra dagar i Varberg av mina underbara farföräldrar, och vilken skillnad det är att komma hem när någon varit här och vattnat både morgon och kväll. tror att allt har växt till det dubbla;) haha!

Ser också att mina älskade luktärter börjar gå på sista versen. Tråkigt, då jag verkligen kunnat plocka in färska buketter dagligen sedan juni månad. Det var första gången jag odlat luktärter och kommer definitivt göra det nästa år igen!

Men alltså nu börjar mitt dilemma vad gällande packning igen;) Tycker nästan att det är ännu svårare när man bara ska vara iväg ett dygn vad man ska packa med sig?

Barnen är aldrig några problem, men packning till mig…. HJÄLP!

På dagen vill man ju bara ha något lätt och luftigt som den här eller den här.

På kvällen om det blir lite svalare skulle det vara skönt att bara slänga på sig några snygga myskläder, denna och denna skulle kunna vara ett alternativ med en snygg enkel tisha under som denna.

Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon:) 

Natti Natti 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.