Villa Sjöliden

Snygga strandkläder

Innehåller annonslänkar

God middag bästa ni 🙂 

Här är det mulet idag så jag stressar runt här hemma och försöker få saker och ting gjorda… det går sådär ska jag säga. Ni är säkert många av er som känner igen er när jag säger att med en 2,5 och 4,5 åring hemma så får man liksom ta allt i den takt som blir bäst;) Jag skulle behöva börja packa lite, eftersom vi ska ta vårat pick och pack och åka ner med svärisarna till Varberg imorgon. Det ska blir sååå mysigt och som jag har LÄNGTAT sedan vi bestämde att vi skulle följa med i år.

Vi var med dom fösta gången när Milian var ett halvår och det gick så bra:)

Men hörrni, vad svårt det är att packa när man ska på husvagnssemester… haha! inser nu att man inte behöver ha med så mycket med än strandkläder och lite mysigare kläder till kvällen. Men jag har lagt fram halva garderoben, som vanligt… får nog ta och gå igenom allt en gång till innan det åker ner i resväskan;)

På tal om strandkläder så anser jag att det är viktigt att både känna sig bekväm och lite chic;)

Dessa klänningar skulle jag verkligen kunna tänka mig att ha på mig till stranden, men som även funkar till kvällen. Win Win;)

Den röda klänningen här, blå klänningen här, gula klänningen här och den blommiga här.

Annars är dessa väldigt snygga att slänga på sig till stranden här, här, här

 

Nej nu måste vi sätta igång om vi ska få någon gjort här hemma. Vi ska iväg till ett par kära vänner nu på eftermiddagen så småttingarna kan busa av sig lite och förhoppningsvis bli lite trötta till kvällen så mamma kan fortsätta packa;)

Hoppas ni får en fin dag! 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.