Villa Sjöliden

Trädgårdskök

Godkväll kära ni:)

Idag kom min kära mor på besök tidigt i morse för att följa med mig och barnen till våran intilliggande stad Askersund där dom anordnat barnens vecka.

Hela veckan anordnas det massa roliga aktiviteter för alla olika åldrar. idag var det hoppborg, jättesåpbubblor och allsång som lockade:)

Efter en glasspaus nere vid sjöbodarna i Askersunds hamn tog vi vårat pick och pack och åkte och badade i en närliggande sjö för att svalka oss lite.

Kan inte få nog av detta fantastiska väder som vårat avlånga land bjuder på. Helt fantastiskt! Tycker dock synd om alla stackars bönder och deras djur som lider av denna torka i jord och mark.

Tänkte idag visa er lite bilder från trädgårdsköket här hemma. Detta var från början inte alls mitt påhitt utan snickarens. Han ansåg att det inte var bra alls att dra in all jord från potatis och grönsaker som hamnar i vasken när man sköljer dom. Sagt och gjort, så blev det ett trädgårdskök där jag kan skölja alla grönsaker med gott samvete utan att det blir stopp i avloppet;)

Stolparna som armeringnätet sitter fäst på ska senare bli svarta och jag har denna sommar planterat vinrankor som ska få sprida sina gröna blad och förhoppningsvis fylla hela nätet med underbara druvklasar kommande år. Sedan är tanken att det ska dit ett hyllplan på undersidan av diskbänken där jag kan förvara lite krukor och dylikt.

Bjuder även på en bild tagen på kvällen då solcellslamporna lyser så fint

Ha en mysig kväll

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Rydin

    Ni har så fint, och du är väldigt duktig med växter har jag förstått. Inspirerande bilder. Roligt att läsa din blogg. Följer din mammas blogg också, hon har inspirerat mig till många köp.
    Ha det gott och lycka till med bloggandet.
    Kram Tummelisa

  2. Angelica Ankarstrand

    Men vilken trevlig överraskning! Har följt din mammas blogg i flera år och alltid fascinerats av bilder från ditt hem, dina kläder och stil överlag helt enkelt. Kommer definitivt att följa din blogg för att få tips. Stort lycka till!

    1. villasjoliden

      Men så roligt och vilka fina ord, blir alldeles rörd<3 Hoppas verkligen jag kan fortsätta att inspirera dig här inne:) Kram