Victorias Stil

MÅNDAG OCH TIPS PÅ ANSIKTSPRODUKTER

(inlägget innehåller annonslänkar)

God Morgon! 

Måndag igen, herregud vad veckorna går fort. Sitter här med en kopp kaffe och planerar upp min dag, har en tendens att börja lite överallt annars och har en aningen svårt att hålla mig till att göra en sak i taget. Men med lite planering så funkar det oftast lite bättre för mig. Hur är det för dig?

Jag fick iallafall med mig mannen igår att köpa gardinskenor och gardiner till vårt sovrum, så i veckan ska de upp. Kommer göra en otrolig skillnad i sovrummet och jag lovar att visa bilder sen på resultatet. Har även tänkt att sätta ihop spjälsängen i dagarna, men en sak i taget.

Har fått frågor på vad jag använder för ansiktsprodukter. Så jag tänkte att jag lägger upp de här nedan. Jag kan säga att innan min underbara vän Caroline som jobbar med krämer mm dagligen introducerade dessa fantastiska krämer för mig i present, så har jag bara använt sånt som jag hittat till en bra peng i butik. Varit lite snål faktiskt att unna mig dyrare produkter till ansiktet, inget jag prioriterat direkt. Men jag kan på riktigt säga att jag har fått en mycket fräschare och bättre hy med mer lyster i efter att jag började med dessa produkter som passar mig. Det gäller bara att få bra hjälp att hitta rätt produkter till just din hudtyp så kommer du garanterat att märka en skillnad.

Är du bra på att ta hand om din hy?

 

tumblr_mrg2hfVBZH1s4ldrmo1_500

B10Kr2tIgAAkg4g

 

 

 

  1. En tunn dagcreme som smälter på huden och ljusar upp hudtonen. Motverkar matt hud och jämnar ut pigmenteringar med Actyl C och vitt mullbär. Xylos verkar mot matthet och ett fruktsyrekomplex (AHA) förbättrar hudens struktur. Applicera en liten mängd creme i handflatan och massera över ansikte och hals. Använd på morgonen och/eller kvällen på rengjort ansikte efter serum.
  2. Ett gelserum som ger en jämnare hudton med strålande lyster. Serumet jämnar ut pigmenteringar med sitt innehåll av Actyl C och vitt mullbär. Xylos motverkar matthet och ett fruktsyrekomplex (AHA) förbättrar hudens textur. Fördela två pump serum i handflatan och applicera sedan över ansikte och hals. Använd på morgonen och/eller kvällen. Följ upp med dag-/nattcreme.
  3. En underbar, törstsläckande mask som badar huden i välgörande näring och fukt och stärker dess fuktbindande skyddsbarriär. Huden blir smidig och len och strålar av välbefinnande. Produkten ingår i serien Ideal Hydration – för fuktfattig, trött hud. En djupdykning ned i klarblått lagunvatten har resulterat i en avancerad återfuktande serie för en fuktfattig och trött hud. Ideal Hydratation har multiaktiva effekter: ökar hudens fuktnivå och ger energi, liv och lyster med hjälp av bl a Aquaporin-teknologi, naturliga fuktkanaler som främjar cirkulationen och stimulerar fuktproduktionen. Serien förebygger även de första teck­nen på hudens åldrande.
  4. En vårdande essence som ger en fräsch hud med rosig glöd. Detta pre-serum verkar mot matthet och motverkar mörka fläckar med sitt innehåll av Actyl C och vitt mullbär. Xylos motverkar matthet och ett fruktsyrakomplex (AHA) förbättrar hudtexturen. Används efter rengöring, före serum och creme. Applicera med fingertopparna tills huden har absorberat essencen.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gamze - Momlife

    Vi satte också upp gardinskenor i helgen ? Så nu skrollar jag på Ellos för att se om jag kan hitta ngra fina gardiner. Jag är inne på gammalrosa till sovrummet men maken vägrar ? Får se vad det blir till slut. Kul med tips på hudprodukter! Jag har likt dig snålat på det i perioder då jag tyckt att huden klarar sig bra som det är men nu börjar jag märka att den kanske skulle må bra av att få lite mer uppmärksamhet än jag ger den. ?

    1. Victorias Stil

      Vad kul, ja gammelrosa är ju så snyggt. Själv köpte jag ett par i grått och ett par i vitt (de vita är tunnare) och kommer gå omlott med de kraftigare i grått.
      Kul att du gillade tipset om hudvårdsprodukterna, ja visst blir man lite snål mot sig själv ibland när det kommer till det. Men som man egentligen borde tänka extra på att ha hand om.
      Kramis