Victorias Stil

VEM ÄR JAG SOM PERSON? FAMILJEN AVSLÖJAR . . .

Hej fina du♥

Något som är otroligt intressant och kul att få höra är ju faktiskt hur man uppfattas av andra. Eller hur? 

Jag träffade ju några fantastiska kvinnor igår som jag har skrivit med på instagram under flera års tid men aldrig tidigare mött. Och igår fick jag träffa två av dem IRL. De båda blev förvånade över hur ”liten” jag faktiskt är och hade trott att jag var lång vilket jag inte är hihi. 

Så bilder kan verkligen ljuga. Vissa som jag har skrivit med på instagram ser precis ut som de gör på sina bilder när vi har träffats, andra inte. Vissa är blyga andra mer pratsamma och tar mer plats osv… 

Efter mitt inlägg på instagram igår så har jag fått många frågor om hur jag är som person och flera har vågat att delat med sig av vilken bild de har utav mig.

Tycker det är super kul att få läsa vad andra tänker. Många saker stämmer bra in andra saker stämmer mindre bra.

För det är ju lite så vi människor oftast funkar, vi skapar oss en bild av hur personen bakom kontot/bloggen är genom bilder och texter. Eller hur?

Jag frågade därför några från min familj om de kunde beskriva mig som person och här kommer deras svar (utan filter). 

Annso (min svägerska och bästa vän) Säger så här: Du är en av de mest omtänksamma personer jag känner.
Jag fylls alltid av energi när jag varit med dig. Du är spontan och vill gärna göra saker direkt när du fått för dig något och kan inte släppa det fören det är klart.
Du oroar dig ibland för situationer som i slutändan brukar gå galant, du får ha bättre självförtroende på dig själv för du är så stark på många sätt, plus att du är bra på det du gör.
Du är rolig och så där perfekt knäpp. När jag är med dig kanske jag sitter på en och samma stol i en timma medan du hunnit gå flera varv i rummet och fixar till saker som du ser behöver göras eller som du stör dig på. Sitter du väl stilla så går din fot i 180. Du ställer alltid upp och finns där när jag behöver dig och du en otroligt snäll person

Dess (som är min storasyster, bästa vän svarade inte själv på frågan utan hennes familj fick tycka till också hihi) Säger så här: alltid snygg och fräsch, du snackar sällan illa om folk, du är lite folkskygg, energisk, alltid städat hemma, duktig på inredning, har känsla för vad som är mode, du vill alltid att allt ska gå snabbt, en jävel på att festa och dansa och ha kul, impulsiv, mammakär, Du är en väldigt bra mamma till dina barn. Ludvig tycker att du är som en extramamma till honom, han tycker också du är söt och omtänksam -Ida tycker du är snygg, söt, snäll omtänksam och alltid så fin. Bobby tycker du är söt. Jocke tycker du är bestämd, nitisk och handlingskraftig.

Anki (som är min älskade, underbara mamma) Säger så här: Du är uppriktig. glad. positiv. ärlig. ordningsam. snäll och otroligt social…månar om nära o kära….vill väl i alla lägen….Du är temperamentsfull har (kontrollbehov och städmani)som utvecklats genom åren….ALLTID SÅ FIN…fin i håret snygga kläder….har blick för vad som passar dig och andra! Duktig inredare…och sist men inte minst …FAMILJENS TRENDSÄTTARE❣❣❣

Isa (som är min älskade storasyster och även min bästa vän) Säger så här: Omtänksam, energisk, pedant, säger vad du tycker, rak, ärlig, lätt person att tycka om. Ingen skogsmulle utan äventyr för dig innebär inte att tälta utan du måste bo på ett hotell. Djur är ointressanta och du skulle ALDRIG köpa ett husdjur. Du har sjukt bra smak både på kläder och heminredning. Å din allra största förmåga är hur du kan övertala folk att tycka som du!! Du har en underbar humor med framför allt så är Du min bästa vän och syster. Det finns inget jag inte skulle göra för dig!

Gillar du inlägget så klicka gärna på hjärtat♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.