Victorias Stil

När det bara brister ..

Hej fina!

En måndag som gått i full fart från morgon till kväll och jag känner verkligen hur det bränner bakom ögonlocken nu av tröttheten ..

Det har minst sagt varit en omtumlande dag (för mig iallafall)😅

Imorse skulle vi testa att vinka hejdå på förskolan och det gick ju hur bra som helst. Inga ledsna miner utan bara en glad liten kille som var otroligt nyfiken på sin omgivning. Vilket kändes super skönt för mig som mamma såklart.

Och efter det att vi hade sagt hejdå så gick jag därifrån med en bra känsla ..

Tills att jag satt mig i bilen och alla känslor bara kom över mig som en våg.

Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna ..

Det kändes nästan som att det hela bara var en dröm faktiskt.

För när blev min lilla kille så stor? Och hur har tiden kunnat gå så förbaskat fort?

Det var inte lika dramatiskt som det låter. Men jag blev bara så himla känslosam när jag lämnade förskolan. Även om jag gick därifrån med en bra känsla så kändes det bara så konstigt och tomt på något vis..

Hur har det varit för dig ? Är du lika blödig som jag är ?

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    En till som har emotionell inkontinens..:) Minns dem gångerna man skulle lämna, fy så jobbiga. Nu är man äldre och har bara sista barnet kvar som säkerligen lämnar boet snart och jag kan säga att jag har inte blivit bättre på det där. Våra bekanta tycker det är så skönt att slippa ungarna men jag får sorg istället och hamnar i något depp av något slag. Sjukt jobbigt faktiskt och att ingen känner som jag..
    Kram till dig och man får helt enkelt acceptera att man är känslig när det gäller vissa saker. En dag i sänder sen lättar det för stunden

  2. Madde

    Jaaaaa! Jag är lika blödig. Min kille fyllde precis 2 år och tror jag har gråtit en skvätt varje dag sen dess 😂