Dermapen behandling – Victorias Stil
Victorias Stil

Victorias Stil

Annons

Dermapen behandling

I samarbete med BEAUTÉSTRY

Hej fina!

Förra veckan var jag och gjorde en dermapenbehandling hos Stephanie. Denna gång var det med dermapen4 som jag hade längtat efter att få testa på med tanke på hur grym jag har hört att den ska vara.

Så jag tänkte att jag skulle berätta lite mer om själva behandlingen då ni är många som frågat om den.

Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt slarvat en hel del genom åren med att ta hand om min hy.

Men när jag väl hade testat på min första behandling som ganska snabbt gav en märkbar skillnad så har jag faktiskt börjat att ge min hy mer kärlek och omvårdnad hihi.

För vem vill inte ha en fräsch hy med mycket lyster?

Så vad är egentligen en dermapen4 behandling?

Dermapen är en avancerad nålningsteknik inom hudföryngring. Dermapen använder sig av 16 sterila nålar som vertikalt gör hål i huden meden automatisk vibrerande funktion. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80%. Därmed säkerställs ett upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar.

Dermapen används för rynkreducering, stimulerar collagenbildningen, skin tightening, solskadad hud, ärrbehandling och bristningar.

Så hur känns själva behandlingen?

Behandlingen gör inte direkt ont, men kan absolut kännas lite.

Efter själva behandlingen kan det hetta till i ansiktet och jag själv blev ganska röd. Men det lägger sig sen efter något dygn, det gjorde det på mig.

Någon dag ytterligare därefter så fjällade jag av gammal hud i några dagar. Men sen efter det så har verkligen min hy känts så mycket fräschare och jag längtar redan till nästa behandling.

För ett optimalt resultat rekommenderas 3-8 behandlingar i kur med ca 2-8 veckor emellan behandlingarna.

 

Är du bra på att hand om din hy?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Victorias Stil

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linnlissel
    linnlissel

    Min hy har blivit så dålig under graviditeten.. är i vecka 32 och väntar fortfarande på den där “gyllene perioden” folk pratar om att man får tjockt hår och bra hy…???? 🙁

Annons