Victorias Stil

När olyckan är framme

God morgon!

Hoppas att du har haft en fin helg. Vår helg har varit fylld av hockey och mys med två av mina killar. De andra två har varit på cup i Linköping hela helgen och kom hem igår kväll.

Jag kom ju på att jag har glömt att berätta för er om olyckan som inträffade förra veckan.

Enzo gick runt vardagsrumsbordet (som är runt) och skulle sätta sig ner varpå hans framtänder tar i kanten. Det lät verkligen så himla otäckt och ljudet sitter fortfarande kvar i mitt huvud.

Jag trodde till en början att han skulle blöda i munnen av den smällen, men det kom inget blod. Däremot blev ena tanden lite skadad nertill så jag bokade direkt en tandläkartid för att kolla hur det såg ut.

Dagen därpå var vi till tandläkaren. Det var ingen fara och det såg bra ut. Det känns iallafall skönt att ha kollat upp det såklart och att det finns dokumenterat om det skulle bli något i framtiden.

Kände mig faktiskt som världens sämsta mamma just där och då.

Det gör ju så ont att se när de små gör sig illa.. Hjärtskärande!

Jag vet att det kommer att inträffa flera ggr, det är ju oundvikligt men ändå får man det dåliga samvetet. Iallafall jag!

Känner du igen dig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emna

  Ja usch det gör så ont i mammahjärtat..kommer ihåg när äldsta var runt året. Inte lärt sig gå riktigt så ställer han sig upp men på något sätt tappar han balansen och slår hakan i vardagsrumsbordet, det slutade aldrig blöda. Så såg vi att strängen som sitter fast i läppen o tandköttet gått av. Får ont bara jag tänker på det fast det är över 7 år sedan.

 2. Therese Dahlgren

  Urs förstår!! Stackaren. Samma sak hände Filip för några veckor sedan… (gick också bra, men blödde ur munnen) Kollade upp direkt! Själv ramlade jag i samma ålder och krossade mina tänder som inte ens hade hunnit växa ut, vilket resulterat i att jag varit ut och in hos tandläkaren hela min uppväxt. Jag vill verkligen inte att mina barn ska behöva göra detsamma. Kram till dig vännen!

  1. Victorias Stil

   Jag vet, fy tusan så ont det gör i hjärtat när de gör sig illa. Men allt gick som tur var bra. Kram