Victorias Stil

Läkarbesök och en oväntad tandutdragning

Hej fina!

Nu är det några dagar sedan jag skrev härinne.

Fullt upp och som sagt så har det varit en väldigt intensiv vecka.

Enzo har ju varit sjuk och det har varit några tuffa dagar med väldigt lite sömn. För oss båda.

Nu börjar han att bli bättre igen men fortfarande inte helt bra i magen. Han är varken lös eller förstoppad, men han får som kramper och är gasig.

Han har inte heller lika god aptit som innan och sover väldigt oroligt om nätterna. Men sover istället desto bättre om dagarna.

Nu till vårt läkarbesök. Vi var ju till läkaren med Enzo i onsdags och de tog blodprover och avföringsprover.

Sänkan var lite förhöjd och läkaren kunde se att han hade en rodnad i ena örat som ska kollas upp igen i veckan som kommer. Känns skönt att ha en uppföljning och se till så att allt är som det ska.

Samma dag som vi hade läkartiden hade även mina stora killar tandläkartid. Och där kom en oväntad överraskning för Jonathan, han fick då reda på att en tand behövdes dras ut för att göra plats till de andra tänderna. Tandläkaren frågade honom om de skulle dra ut tanden direkt eller om han ville vänta. Han tittade på mig och frågade vad jag tyckte och jag sa att vi kanske ska boka en ny tid istället.

Men Jonathan ville få det överstökat och bad tandläkaren att dra ut den på en gång. Så himla modigt av honom medans jag stod bredvid och skulle behålla lugnet och var typ svimfärdig. Var faktiskt tvungen att titta bort, för det där knakande ljudet är så himla obehagligt..

Men det gick ju galant😅och både han och jag överlevde.

Har du tandläkarskräck?

Just nu ligger jag i soffan och slappar och är sådär tråkigt osocial, så jag ska återgå till att vara social här nu med min man. Önskar er en fortsatt trevlig helg.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.