Så fruktansvärt irriterande – Victorias Stil

Victorias Stil

Så fruktansvärt irriterande

Hej fina❣️

Här är killarna iväg på hockey och vi ska strax gå ut och få lite frisk luft.

Men nu till det som är så himla irriterande..

Ni vet när man tänker att man är sådär himla nöjd med hur lillen har sovit efter många tuffa nätter. Enzo har nu de senaste två nätterna sovit så bra utan att vakna flera ggr. Men istället så har jag blivit störd av min man som ligger och snarkar bredvid mig istället haha.. HÖGT!

Jag försökte nog nästan med allt i natt för att kunna somna, men det gick bara inte. Sista gången jag kollade på klockan var den 03:24.

Och när man bara ligger och inte kan tänka på någonting annat än att försöka att somna så blir det ju tusan omöjligt.

Han brukar inte snarka så att jag störs av det hihi men i natt var det bedrövligt. Är det bara jag som störs av när någon snarkar?

Han kan ju inte direkt göra någonting åt det heller…

Jag försökte med massa olika knep med hopp om att få honom att sluta snarka men det var kört.

Note to myself – köp öronproppar🥰

Hur har din helg varit fina du?

Jag har hunnit med hälften av det jag hade tänkt att göra. Istället har jag sprungit efter min lilla E som är precis överallt nu och fort går det också.

Gratis träning får jag iallafall.

Ett av flera projekt är nu färdiga. Nya matsalsdelen blev verkligen så himla bra, eller vad säger du?

Kram V

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helén

  Åh när min sambo snarkar så kan jag inte sova. Om det inte är så att jag går i säng först, då störs jag inte. men oftast så är ju han i säng först och han sätter nästan igång direkt, och det håller på i typ 2,5 timme. Inte det låga heller. Låter som värsta såg verkstaden.Vi har sovrummet på ovanvåningen och han hörs till vardagsrummet. Ibland så har vi även svärmors hund hos oss och då ger jag upp. Finns inget värre än att h två stycken som snarkar på varsin sida. Mannen kan jag knuffa till, men vad gör man med vovven? När jag är trött och går in brukar jag säga nu jevlar får du sova på balkongen så jag också får sova. Då tystnar han

 2. Theres

  Alltså matbordet och stolarna!!!! Så otroligt snyggt! Får man fråga var det är köpt? Är på jakt efter åtminstone nya stolar, men kan ske skulle kunna övertala maken till ett nytt bord också :).

 3. CarolineK

  Jag tycker det är sövande när någon snarkar, aldrig haft problem med det 🙈
  Nyopererad i torsdags och har sovit till och från hela dagarna men fortfarande inga problem att sova på nätterna 😅 hoppas du får bättre sömn snart 🌸

  1. Victorias Stil

   Ja tänk så olika det kan vara😀Oftast somnar de som snarkar först också hihi🥰Hoppas att du kommer känns dig pigg snabbt efter operationen. Kram

 4. Lina

  Öronproppar har tyvärr inte hjälpt mig 😕 Ibland blir jag så desperat på nätterna att jag faktiskt håller för öronen,jättehårt. Några ggr har jag somnat så.