Victorias Stil

Hur hinner alla med?

Hej söta!

Här hemma försöker jag att få någonting gjort medans killarna är iväg på hockeyträning och Enzo sover.

Men det är ju inte bara en sak man ska hinna med under den tiden och jag känner mig så himla stressad av den känslan. Att hela tiden ”passa på” när man väl får en liten stund över.

Den lilla stunden skulle faktiskt vara ganska så skön att bara få vara.

Men det har jag svårt för att göra med gott samvete då.

Är det fler som känner igen sig?

Igår var jag faktiskt iväg (själv utan lilleman) på ett super trevligt event som sleepo anordnade. De visade oss säsongens sortiment. Hur mycket fint som helst och jag blir så sugen på att förnya både det ena och de andra här hemma.

Där träffade jag massa härliga tjejer där, en del som jag skrivit med på instagram sen innan och en del nya ansikten.

Här kommer iallafall några bilder från eventet som hölls hemma i Christinas drömmiga lägenhet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paulina Gunnardo

  Jora. Jag och min man satt och pratade om det där igårkväll. Allt som alla hinner med. Allt som man själv skulle vilja hinna med. Samtidigt har många ångest, är stressade, går med klump i magen och ett humör som inte är så skoj. Det är ganska höga krav på oss föräldrar idag, kanske både från oss själva och från den kultur vi lever i. Ne, alla hinner inte allt. Och hinner man så har det ofta ett högt pris. Värt att tänka lite på och låta sig själv bara få vara ibland <3

 2. Mimmie @tandlakarvillan

  Så kul att träffas vännen, synd att vi inte hann prata mer, du satt lite långt ifrån 🙂 Men nästa gång <3 La också upp bilder från eventet häromdagen, jösses vilken magisk lägenhet, den var så fin så jag glömde fota, haha!
  Kram

 3. Maria Lundin

  Jag tycker man ska passa på att bara va när möjlighet! Sen när man får de sällsynta energirycken så kan man passa på att göra saker!
  Men man behöver sitta ner och inte göra nåt, annars kommer aldrig energirycken!
  Skippa det dåliga samvetet och njut av lugnet som det ibland bjuds på!