Victorias Stil

Vi kämpar på

Hej fina♥

Den här natten var inte mycket att hurra för heller, dålig sömn både för mig och Enzo.

Igår kväll var han så himla övertrött eftersom att han var vaken mestadels av dagen, men vi fick honom i säng vid 19:30. Då somnade han fort men vaknade sen någon timme därefter och gallskrek, otröstlig. Fredrik försökte trösta honom och få han att somna om igen men han fortsatte bara att skrika.

Efter ett tag fick jag ta över och till sist gick jag upp med honom.

Vi myste ett bra tag i soffan men han var inte intresserad av att sova.

Vid 23:00 tiden somnade han sen till sist tätt intill mig, men så fort jag försökte gå upp så vaknade han. Så det var bara att gå och lägga sig även för min del. Och kanske var det lika bra eftersom klockan ändå var så mycket.

Nåväl jag vet att detta bara är en fas som kommer att gå över. Men när man är mitt uppe i det så känns det jobbigt, men var sak har sin tid och snart blir det lättare igen.

Vilken fas har du tyckt varit mest krävande?

Men vi kämpar på jag och min lilla godbit♥ Och även om det är tufft vissa dagar så njuter jag verkligen av att få tillbringa mina dagar tillsammans med min lilla mini människa. Han är verkligen så himla go och det är så härligt att få se hans utveckling från dag till dag även om det känns som att det går lite för fort bara..

Nej nu ska jag passa på att jobba undan lite här medans jag är själv hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Victorias Stil

      Skönt att höra att man inte är ensam om den känslan. Ja visst är det en jobbig period, tur att det är övergående.
      Kram