Victorias Stil

Något som får mig på väldigt dåligt humör

Är att ha det stökigt här hemma. Min man brukar att säga till mig ibland när jag gnäller och är sur att – snälla Victoria vi bor inte i en inredningskatalog, vi lever här.

Och nej det gör vi ju verkligen inte. Men jag funkar inte som jag ska när det är för rörigt, då blir allt i mitt huvud rörigt också. Jag måste liksom ha lite ordning och reda och gärna ligga i fas med saker som ska göras. Typ vardagliga ”sysslor”. Annars får jag en inre stress.

Detta är något jag jobbar väldigt mycket med och verkligen försöker att bli bättre på. Det tar helt enkelt alldeles för mycket onödig energi av mig annars.

Och jag har insett att jag inte hinner att ha allt tipp topp hela tiden med tre barn, jobb, aktiviteter och alla andra saker som ska hinnas med. Jag kommer att gå sönder då inombords om jag inte släpper på alla mina krav på mig själv.

Så från att kanske ha varit mer extrem på den biten så har jag blivit mycket bättre.

Men jag älskar ändå känslan av att ha det fint runtomkring mig, det får mig på bra humör och jag får liksom mer härlig energi ?

Hur fungerar du?

Som ni vet så har vi inte direkt många lediga timmar hemma tillsammans. Mycket tid går åt till hockeyn just nu så det har inte prioriterats att ordna i killarnas rum.

Men igår när vi hade en hel eller åtminstone några timmar över hemma tillsammans så började vi med att rensa och flytta ner Hugos rum. Enzo ska få rummet uppe som var Hugos rum.

Så nu har vi lite projekt här framöver och färdigställa deras rum. Även om det är en hel del jobb så är det ju så himla kul.

Har du något roligt pågående projekt?

Är lite sugen på att byta ut möblerna i matsalen också..

Men en sak i taget, eller?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Haha igenkänning 100%
    Fick ett bryt häromdan. Hinner inte med allt jag hann med innan vilden här hemma blev 8 månader ? bara att inse!
    Så nu ser det ut som kriget här hemma men jag har lärt mig att det får vänta.

  2. Amina

    Alltså… Jag är likadan! Och jag hatar att jag inte kan släppa på det. Jag gör så att jag själv böircsönder stressad, men kan inte sluta. Slutar jag blir jag stressad av stöket.