Victorias Stil

Skrev ut mig själv

Hej fina du och gott nytt år!

Det blev ett trist avslut på 2018 med sjukhusbesök för mig. Men det slutade ändå bra och jag fick fira in det nya året tillsammans med vänner och familj❤️

Jag kom ju på att jag inte har skrivit något mer härinne sen jag var på akuten.

Det har bara varit så himla mycket och jag har varken haft lust eller ork till det heller mitt i allt detta.

Men för att ta det lite kortfattat så fick jag en spruta med blodförtunnande när jag var inne efter att ha blivit undersökt på akuten.

Läkaren ville även skicka mig på ultraljud men det var stängt så jag fick en tid dagen därpå. Väl där så såg läkaren ingen djup propp i benet, vilket kändes jätte skönt att höra. Då försvann en stor oro och klump i magen.

När jag var på väg för att gå så kommer en sköterska fram och säger till mig att jag måste in till akuten igen för att få en ny bedömning.

Jag kände bara hur luften gick ur mig. Jag var ju på väg hem för att fira mini jul hos mina svärföräldrar och hade verkligen ingen lust att sitta på akuten igen.

Men jag gick dit och blev inskriven igen. Jag frågade då om det var många som var före och det var de såklart. Jag satt mig i väntrummet och väntade en timme, sen kände jag bara att jag ville hem. Till min familj.

Jag gick och sa till att jag ville skriva ut mig själv och att jag skulle söka på nytt när alla röda dagar mm var över om jag fortfarande hade besvär.

Jag kände inte att det var så akut när jag fick veta att det såg bra ut på ultraljudet så jag åkte hem. Och sen vidare med familjen på middag hos mina svärföräldrar.

Nu hoppas jag att vi får hålla oss friska och njuta av ett nytt år med mycket kärlek och glädje❣️

Jag vill även passa på att tacka er för all omtanke, det värmer verkligen i mitt hjärta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.