Låg efter dagens läkarbesök – Victorias Stil
Victorias Stil

Victorias Stil

Annons

Låg efter dagens läkarbesök

Hej fina❣️

Idag var jag på läkarbesök angående min hand.

Läkarna tror att svullnaden och smärtan i tumleden beror på att jag har tumbasartros.

Tumbasartros? Men det är väl bara äldre som får det var min första reaktion..

Och svaret jag fick är att ja så är det oftast men ibland är det andra faktorer som kan påverka att man får det.

Första steget nu är att jag har fått en remiss vidare till sjukgymnasten och ska börja med att få hjälp där. Fick även smärtstillande utskrivet att ta när smärtan blir som värst (vill försöka att undvika att behöva ta det så länge jag kan).

Sen om det inte kommer att bli bättre med träning och kortisonbehandling så kan man överväga en operation men det ligger isåfall längre fram i tiden.

Det känns bara så himla surt att inte veta hur länge leden kommer att vara svullen, läkaren kunde inte direkt ge mig något svar på det. Att ha mindre kraft och ha ont i handen hela tiden är så himla jobbigt, speciellt när man har en liten hemma.

Är ju beroende av att kunna använda mina händer.

Någon som har artros? Erfarenheter kring det?

Vidare behandling och utredning kommer att fortsätta.

Känner mig faktiskt lite låg efter läkarbesöket idag men försöker att tänka positivt. De kan ju ha fel och att handen bara är överbelastad.

Mina stora killar åkte precis på träning och jag ska bara mysa med mitt minsta hjärta som har fått ögoninflammation på ena ögat. Tycker så himla synd om honom. Ögat var helt igen klibbat när han vaknade imorse.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Victorias Stil

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons