Victorias Stil

BÄTTRE INOMHUSLUFT

I annonssamarbete med Philips Air
Nu har jag hunnit att testa Philips luftfuktare i ca två veckor, och för oss har det faktiskt märkts en skillnad under den tiden.
Vi upplever att vi sover bättre nu tack vare den rena och fuktiga luften som luftfuktaren ger ifrån sig, det blir en bättre inomhusluft helt enkelt.
För Jonathan som har förkylningsastma och för mig som ofta vaknar upp med huvudvärk så är ren och fuktig luft verkligen viktigt för att vi ska må bra och få mer energi och ork,
så därför är jag extra glad för att vi får testa den här luftfuktaren.
Vid en bra luftfuktighet minskas nämligen spridningen av virus och bakterier, det bildas mindre damm och man minskar risken för torr hy samt torra ögon.
Då är det verkligen tacksamt att ha en luftfuktare, speciellt under vinterhalvåret då vi spenderar mer tid inomhus och utsätts för torrare luft än vanligt. Vilket gör att kroppen snabbare torkar ut.
Den torra luften ökar också risken för spridning av bakterier och virus, det är därför vi ofta är mer förkylda under vinterhalvåret.
Och det är något vi märker av tydligt på Jonathan framförallt som ofta får det jobbigt och ansträngt med sin astma och som lätt blir förkyld.
Torr luft gör det även svårare för kroppen att överföra syre från luften till blodet, vilket kan leda till trötthet, huvudvärk och minskad koncentrationsnivå.
En optimal luftfuktighet hjälper andningsorganen att fördela syre, vilket hjälper dig att känna dig mer vaken och full av energi. Vem vill inte få känna sig piggare liksom?
Luftfuktaren är liten, tyst och har en snygg design, den är lätt att använda och komma igång med (även för mig som inte är så teknisk).
Här kan du läsa mer om Philips Air.
Detta är verkligen ett bra tips till er som också påverkas av den torra luften och som har allergier, astma eller bara vill få en bättre sömn och vakna upp piggare med mer energi♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.