Victorias Stil

Utelåst och irritation

Hej du fina!

Igår kväll var jag iväg på biomys med vänner. Vi var och såg A star is born. Jag säger bara wow vilken bra film, bästa jag har sett på länge. Har du sett den?

Efter bion när jag kom hem så hade jag glömt mina hemnycklar. Var stressad när jag skulle åka så de blev kvar hemma. Bion slutade rätt sent och jag var inte hemma förens 23.30.

Väl hemma så försöker jag ringa Fredriks mobil, inget svar. Jag ringde ett antal ggr utan svar och testade även att ringa barnens mobiler men fick inget svar där heller.

Efter en stund så knackade jag på och bankade på dörren men ingen vaknade av det heller.

Kom på att jag kunde ta en stol och letade efter en lång kvast, men hittade ingen så fick ta en bandyklubba och försöka nå så nära som möjligt och banka vid vårt sovrumsfönster.

Bankade några ggr och till sist vaknade han. Puhhhh!!!

Den känslan att vara utelåst är ingen höjdare, speciellt inte så sent!

Idag fyller vårt lilla hjärta 6 månader, kan verkligen inte förstå vart tiden har tagit vägen. Helt otroligt att han är ett halvår redan, min lilla bebis.

Vi firade dagen till ära med ett BVC besök och spruta i båda låren, stackars liten. Alltid lika jobbigt tycker jag.

Ny vikt och längd togs och han växer på så det knakar.

Han väger nu 8540g och är 67cm lång. En stadig liten kille❣️

Enzo fick en gåstol också lagom till sin 6 månades dag som han älskar att sitta i och ta sig fram med.

Har hunnit med en skön promenad där jag sedan upptäckte att det fastnat hundbajs på ena däcket. Fasiken vad irriterad jag blir, vi gick bara på gångvägar så då förväntar jag mig att man plockar upp skiten efter sig. Sånt gör mig verkligen irriterad och äcklad.

Hur svårt kan det vara?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hej!
    Älskar din blogg och även inlägg på Instagram, det är inspirerande så tack för du tar dig tid! Så roligt att se enzo växa. Jag har en liten kille på 3 mån nu och undrar hur du klär enzo nu när det blir kallt? Jacka, mössa, åkpåse.. du får gärna tipsa om du tycker något funkar bra! 😊❤️ Kram!