Victorias Stil

FINNS DET INGET STOPP?

Man kan ju börja undra om det finns något stopp för denna matglada lilla kille hihi det bästa han vet är att äta. Han verkligen älskar mat och har ett himla humör om det går för sakta tills nästa sked är på väg in i munnen.

Det är ju verkligen jätte kul att han äter med god aptit, hellre det än att han inte vill äta alls. Ska bli riktigt spännande att se vad han väger nästa gång vi ska till bvc, han är riktigt tung nu mitt lilla hjärta♥ Tänk vad fort det går..

På morgonen får han gröt och ofta en halv banan som jag mosar och blandar i gröten, det älskar han.

Något helt annat som jag har reflekterat över och måste bli bättre på är att ta mig tiden att gå ut varje dag och få frisk luft, så är det inte nu. Jag kom in i en bra fas för några veckor sedan men sen hände det något, vad vet jag inte men det blev en ny fas kan man säga.. Mellan alla måsten så försöker jag beta av saker när E sover och tar sällan hand om mig själv utan gör då allting som ligger och stressar mig för att kunna andas och släppa det sen. Jag har så svårt att bara låta saker vara utan vill gärna ha det gjort innan jag kan sätta mig ner i lugn och ro. Jag är dålig på att unna mig tid för att vila och återhämta mig, det är verkligen något jag måste jobba på om jag ska orka..

Igår när min huvudvärk var som värst så skulle jag ju passa på att vila en stund när Enzo sov, men så blev det inte riktigt. Jag passade istället på att plocka lite och sen när jag väl skulle lägga mig bredvid honom och slumrade till i några minuter så knackade det på dörren. Det var Jonathan som kom hem från skolan och inte hade med sig någon nyckel hem så då var den vilan över både för mig och E.

Är du bra på att unna dig själv vila och ta vara på tiden att återhämta dig mellan alla måsten?

 

Kolla vad ljus han börjar att bli i håret, det nya håret som växer ut är så ljust att det knappt syns. så gulligt♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.