Victorias Stil

Tips att hålla kärleken vid liv med barn…

Hej finis!

Igår efter träningarna så kom min man hem med blommor och lite smått att gott att äta.

Det är verkligen när man minst anar det som de uppskattas som mest❤️

En vanlig vardag kväll när man myser och lyxar till det lite extra helt enkelt.

För visst är det viktigt att inte glömma bort varandra i den hektiska vardagen som rullar på med barn, jobb, aktiviteter mm.

Så här kommer mina tre bästa tips för att hålla kärleken vid liv som förälder.

• Ta tid för varandra – Lägg barnen i skaplig tid så att du och din partner hinner att få lite kvalitetstid tillsammans bara ni två. Det är viktigt att inte glömma bort varandra.

• Det är de små sakerna som gör skillnad – Ge dig själv eller din partner tid för att ta en lång efterlängtad dusch i fred, eller kanske bara gå ut på en promenad utan barnet med en vän. Använd barnvakt ibland och dejta varandra. Det behöver inte vara så märkvärdigt utan bara att komma iväg som ett par och umgås på tu man hand är tillräckligt.

• Kommunikation är A och O i ett förhållande. Prata och var tydliga med vad ni känner utan att vara anklagande, lyssna in vad din partner har att säga. Ge varandra uppskattning och kärlek.

Något som jag själv har funderat över och måste bli bättre på är att faktiskt lägga mobilen åt sidan när vi umgås. För hur trevligt är det egentligen att sitta och scrolla i telefonen samtidigt som du försöker att ha ett samtal med din partner?!

En tanke bara..

Tryck gärna på hjärtat om du gillar inlägget❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.