Victorias Stil

När man känner sig som en dålig mamma..

Som inte har koll och missar BVC tiden i veckan och bara men var inte det nästa vecka?!

Jag menar det är ju inte en jätte grej men varför känner jag mig då som en dålig mamma som missade tiden?!

Jaja det kan helt enkelt vara så att det har varit alldeles för mycket i mitt huvud på sista tiden på både gott och ont.

Måste sluta att vara så hård mot mig själv. Det är inte hela världen liksom ..

Nu ska jag försöka ta igen lite sömn, har en tendens att lägga mig alltför sent. Och det resulterar också i alldeles för lite sömn.

God Natt❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jerndahl

    känner igen det där, alltid ska man skuldbelägga sig själv. Det är som att man tror att man är en super hjälte och ska kunna göra allt, komma ihåg allt men man är inte mer än människa och alla kan vi glömma saker. Försök skaka av dig skuldkänslorna, klappa dig på axeln och säg att du är den bästa mamman för ditt barn trots missad BVC tid <3 Kram

  2. Annika

    Åh vad det känns igen! Jag glömde TVÅ tider hos BVC i somras med vår lilla trea. Jag missar aldrig något så jag fick lite panik men BVC-tanten skrattade bort det och sa att med tredje barnet när det flyter på är det lätt hänt. Släpp det 🙂 och ha en fin dag!!!