Victorias Stil

Pinsam förälder

Go kväll❤️

Välkommen vardag och rutiner igen. Känns skönt faktiskt.

Började morgonen med att följa killarna till skolan på upprop på skolgården. Det är ju nästan så att de inte längre vill ha med mig, men jag får vara glad så länge jag får följa med och att de inte tycker att jag är pinsam att synas med hihi. Hörde nämligen från andra föräldrar att deras barn inte ville synas med dom på skolgården för att det var pinsamt.

Sagt och gjort så försvann killarna in i skolan och jag mötte upp min fina vän för lite kvalitetstid tillsammans. Blev en lång powerwalk (som jag längtat) och bara häng hemma oss mig med gott fika. Så mysigt att bara vara och få kombinera nytta med nöje är väl ändå den bästa kombon. Eller hur?

Har passat på att ge min lilla gnälliga E lite extra uppmärksamhet idag när jag bara har haft honom hemma.

Massa lek och bus som han stundvis var väldigt nöjd med mellan gnäll perioderna❤️

Nu sover barnen och jag ska landa en stund i soffan innan sängen kallar.

Hoppas du haft en härlig lillördag?!

Kram V

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.