Victorias Stil

En rejäl svacka, ska jag lägga ner …

God Morgon♥

Här sitter jag och njuter av en kopp kaffe, smakar så mycket bättre här än i Italien men att dricka varmt nu i värmen gör att jag svettas galet mycket hihi helt sanslöst. Går runt och är klibbig hela tiden pga luftfuktigheten, hur är det för dig?

Har haft en liten dipp och känt mig allmänt off på sistone, ni vet den där känslan när allt känns lite motigt och tungt?! Så har det varit för mig ett tag och jag försöker att ta mig upp från den svackan. Vi alla har våra ups and downs och så ser ju livet ut.

När jag kikade in på instagram i morse så hade jag fått en fin och värmande kommentar som gjorde att jag fick lite ny energi. Det lilla kan göra så mycket, tänker du ofta på det? Att ge någon en komplimang eller ett leende till någon som ser ut att behöva det? Jag försöker ofta att göra det, jag vet att det kan betyda så mycket♥

Ibland känns det som att jag sitter och skriver och ingen läser (fast att jag vet att det inte är så) men känslan finns där. Tanken kommer då ibland att jag kanske ska lägga ner allting men nej det tänker jag inte göra jag älskar ju att göra det jag gör även om det känns lite tufft vissa dagar. Att känna dessa olika tankar ibland är ju bara mänskligt, allt kan inte vara tipp topp hela tiden.

Vad vill du se mer av här inne?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Hej gillar att läsa och se på dina fina bilder som du lägger upp ☺️ Känner igen mig har ups and downs med men mår bättre ibland så kommer det igen ❤️ Kram

  2. Jenny

    Nej stop! Du får inte lägga ner min favvisblogg ? Gillar din blogg och ditt instragramkonto jättemycket. Jag kan egentligen inte riktigt sätta fingret på vad det är jag gillar så mkt. Du har bara en sån skön energi och massor med fina bilder på allt som jag gillar.. Vi finns här och uppskattar verkligen det du gör ?

  3. Sanna

    Hej fina? Håller med, blir alltid glad av dina inlägg! Skulle gärna se mer outfits, stiltips osv. Även gärna veta mer om dig, vad du jobbar med, din bakgrund? Tack för fin inspo! Kram Sanna

  4. Dess H

    Fortsätt att göra det du gör, för du gör det så bra! Du är så inspirerande och ger oss alla mycket mer än vad du tror. Love you SIS

  5. Dess H

    Fortsätt att göra det du gör, för du gör det så bra! Du är så inspirerande och ger oss alla mycket mer än vad du kan tro ❤️ Love you SIS ?

  6. Dess

    Fortsätt att göra det du gör, för du gör det så bra! Du är så inspirerande och ger oss alla mycket mer än vad du kan tro ❤️ Love you SIS ?