Victorias Stil

Lyxigt värre ..

Hej vacker❤️

I skrivande stund ligger jag i sängen med Enzo som somnat för natten. Vi har verkligen hittat en bra rutin för nattsömnen och han sover då hela natten efter sista måltiden.

Det kallar jag för lyx att få sova hela nätterna efter en tuff start de första veckorna och då med väldigt lite sömn. Problemet nu är bara att vi går och lägger oss alldeles försent så jag är ändå trött när jag går upp. Men det är mitt eget fel och när vardagen är här igen efter semestertider så kommer det att bli ändring på det. Rutiner är bra, både för stora som små.

Har haft problem med att uppdatera härifrån, internet krånglar och är väldigt segt. Ledsen för det men hoppas ni kikar in och läser de uppdateringar som görs iallafall.

Vi har det verkligen så himla bra här i Italien och den här resan var verkligen välbehövlig för hela familjen.

Att få komma bort från alla måsten som man har när man är hemma oavsett om det är semester eller inte är underbart.

Det är ju rätt svårt att kunna koppla av helt annars när det alltid finns något att pyssla med hemma tycker jag. Hur är det för dig?

Denna resa är minst sagt ett äventyr. Vi är längst ner i södra Italien där det knappt är några turister och ingen som pratar engelska. Lite annorlunda mot vad vi är vana vid annars.

Men allt har sin charm och vi försöker kommunicera så gott det går.

Det är otroligt vackert här och vi upplever och utforskar de små och större byarna här omkring med bilen som vi har hyrt.

Vi har testat att ätit middag på små hak till större restauranger och har hittat oss en favorit restaurang där maten är grym och där miljön är fantastisk.

Vi har även ätit den godaste glassen vi någonsin har ätit. Riktig italiensk glass som fanns i en uppsjö av smaker. Min favorit var helt klart hasselnöten av de smakerna vi testade. Mums säger jag bara!

Nu ska jag och mannen krypa ner och se några avsnitt innan det blir att krama kudden för natten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Du får gärna berätta om nattningsrutinen i ett inlägg, alltid kul/skönt att höra hur andra gör☺️ Tack för en mysig blogg ❣️

  2. Therese

    Älskar Italien på alla sätt ? jag och sambon har rest runt där mycket för att upptäcka viner och all fantastisk mat innan vi fick barnen! ?? Nu med små-kidz så testar vi charter till Grekland för första gången ? bara för att få komma bort tillsammans allihopa ? som du skriver, bort från alla måsten