Victorias Stil

Orolig sömn ..

inlägget innehåller annonslänkar

God Morgon♥

Är inne på min andra kopp med kaffe medans jag besvarar några mail mm.

Enzo ligger och sover här bredvid mig i babysittern som han nyss somnade i. De senaste dagarna har han haft jätte svårt att komma till ro och somna om dagarna, han sover bara korta stunder och vaknar hela tiden. Hur är det med era små bebisar, sover de mycket om dagarna? Min lilla E är mer vaken nu än han sover och har börjat att ge ifrån sig massa små härliga ljud♥

Det mysigaste måste ändå vara de svarsleenden som han ger oss, smälter varje gång.

Om någon timme ska vi iväg till bvc, nu är det ca två veckor sen vi var där sist. Så det ska bli riktigt spännande att se hur mycket han har vuxit. Det går ju så himla fort, lite för fort!!!

Utanför mitt fönster hörs grävmaskinen, de jobbar på för fullt ute på vår tomt med muren och uppfarten. Nu har vi även beställt utemöbler till altanen och lite annat smått och gott. Allt i kollaget nedan skulle gärna på flytta hem till oss, så fint med rotting möbler och utelampor som skapar den rätta mysfaktorn.

Sofforna och borden ovan har vi beställt till vår altan, kommer bli så himla fint.

Bild: ikea

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria Vesterberg

  Min lilla pojke har varit precis likadan fram till nyligen, han sov nästan inget dagtid och hade jättesvårt att komma till ro. Framåt eftermiddag kväll var han så övertrött att det bara var en massa gråt och skrik fram till att han somnade senare på kvällen alldeles utmattad. Nu den här veckan har det varit mycket bättre och han blev 10 veckor i lördags, så jag hoppas ju så klart att det håller i sig för sömn behövs ju :). Hoppas det blir bättre för lilla Enzo! <3

 2. Maria Vesterberg

  Min lilla pojke har varit precis likadan fram till nyligen, han sov nästan inget dagtid och hade jättesvårt att komma till ro. Framåt eftermiddag kväll var han så övertrött att det bara var en massa gråt och skrik fram till att han somnade senare på kvällen alldeles utmattad. Nu den här veckan har det varit mycket bättre och han blev 10 veckor i lördags, så jag hoppas ju så klart att det håller i sig för sömn behövs ju :). Hoppas det blir bättre för lilla Enzo! <3

 3. Nina

  Hey Victoria! Stor igenkänning här också – min kille är 6 veckor idag och han sover i princip ingenting på dagarna… Korta stunder efter amning i mitt knä och sen lite när vi går på promenad. Jag fattar ingenting, jag trodde verkligen bebisar sover i alla fall nån timme här och där under dagen?! Piggelin piggelin….. Tack för fin blogg & Instagram som jag glatt följer! Kram!

  1. Victorias Stil

   Hej Nina!
   Tack vad kul att höra att du gillar min blogg och instagram.
   Ja det är ju liksom så det brukar vara att de sover rätt mycket när de är små bebisar 🙂 Men inte i våra fall då hihi..
   Enzo sov mycket de första veckorna men nu sover han knappt om dagarna, men sover rätt bra om nätterna så det är skönt.

   Kram

 4. Mimi

  Min lilla är en och en halv vecka äldre än Enzo och han är precis likadan. Sover max 20 min i vagnen. Kan ABSOLUT INTE somna i babysittern haha, knappt i babynest. I min famn kan han sova iaf 40-50 min så jag ligger på soffan med honom nästan hela dagen. Hoppas det bara är en fas 🙂 hur får du enzo att somna i babysittern?

  1. Victorias Stil

   Vissa bebisar är ju bara i väldigt stort behov av närhet hela tiden.
   Men man blir ju lite begränsad med vad man kan gör när de sover så korta stunder själv. Lilla E har alltid kunnat att sova längre stunder i vagn, säng mm men nu efter hans magont så gör han mest det på natten iallafall och är vaken mycket på dagarna.

   När han somnar i babysittern så gör han det ibland själv eller när jag gungar honom lite i den, det brukar han att gilla.
   Kram

 5. Antonia

  Känner verkligen igen mig! Mina tvillingar är 1 månad och 6 dagar och jag försöker dygnet runt att få de att sova mer än 15 min innan de vaknar? Men att sova i famnen och på mig går bra men det finns tyvärr inte tid för hela tiden. Hoppas det vänder snart!

  1. Victorias Stil

   Ja vi får hoppas att det vänder snart. Det är ju alltid mysigt att kunna ge närheten men inte hela tiden så man blir begränsad. Lycka till!
   Kram