Victorias Stil

BETALA INTE MER ÄN DU BEHÖVER

I annonssamarbete med Anyfin 

Har du tagit något lån, avbetalning eller köpt något med kredit någon gång?  

Ibland är det bra att kunna ha möjligheten att göra det för att jämna ut ekonomin och inte behöva ta av sparandet. Men tyvärr blir det ofta dyrare än vad man har tänkt sig med de höga räntorna som tillkommer. 

Därför vill jag nu tipsa dig om företaget Anyfin som är en ny tjänst för kreditkortsfakturor och delbetalningar som hjälper till att sänka dina redan befintliga räntekostnader. 

De ger alltså inte ut några nya krediter och tar avstånd från att bidra till en ökad skuldsättning. De tycker istället att ingen ska behöva att betala mer än de behöver.

Så här går det till i tre enkla steg. 

1. Du skickar in en bild, skärmdump på din faktura och sedan tar de fram ett erbjudande med en schysstare ränta till dig. 

2.  Du kikar då igenom och jämför för att sedan godkänna med ditt mobila BankID. Inga dolda avgifter eller villkor tillkommer. 

3. Då var det klart och Anyfin betalar då av din faktura och flyttar ditt saldo vidare över till dom. Du kan även välja att betala av hela eller delar av din skuld när du själv önskar utan extra kostnad. 

Vill du läsa mer om den smarta tjänsten så kan du göra det HÄR på deras hemsida.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Förlåt men jag gillar verkligen inte denna typ av inlägg hos dig. Du känns så mysig men dessa inlägg känns verkligen inte som du. Mer som du säljer ditt varumärke till något dålig bara för pengar. Det blir liksom bara en sell out inte alls din stil tyvärr

  1. Victorias Stil

   Hej!
   Vad tråkigt att du känner så. Jag tar inga samarbeten/jobb som jag själv tycker är dåliga så där håller jag inte med dig.

   Du för skrolla förbi de inlägg du inte gillar då😀☺️
   Kram