Victorias Stil

Stanna tiden

Hej du fina♥

Här sitter jag och skriver samtidigt som jag gungar Enzo i babysittern, multitasking 🙂 Lilla E är fortfarande rätt missnöjd om dagarna pga magont och gaser, även om de hjälpt till med produkterna jag köpt så är det perioder han fortfarande får väldigt ont och bara skriker. Stackars liten, får så ont i mammahjärtat♥

Upplever att han har det som mest jobbigt på morgonen och på dagen, mot kvällen är han mer lugn och harmonisk som han brukar att vara och bara tittar och ler. Önskar så att jag kunde göra någonting mer för honom och hans mage, blir jobbigt för oss båda när han får så ont.

Något annat som märks och syns så himla tydligt nu är att han växer så att det knakar, kolla in bebishullet som han börjar att få. Så himla gulligt♥

Nu ska jag försöka att bocka av lite av dagens planer, det gäller att passa på de små stunderna som han sover nu på dagarna för det är inte ofta nu när han vaknar av att han har ont.

Önskar dig en härlig start på veckan♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mimi

    Hur gammal är enzo nu? Min son hade samma problem runt vecka 5-6-7. Läste att det kan beror på en tillväxtfas som bland annat påverkar deras mage och matsmältning. Inne i vecka 7 så gick det över från ena dagen till den andra och nu funkar hans mage jätte bra igen 🙂 hoppas det löser sig för enzo med! Kan rekommendera appen wonder weeks.

    1. Victorias Stil

      Han är 7 veckor idag, hoppas verkligen på att det är något som går över för oss med. Tack för att du delar med dig och för tipset på appen!
      Kram