Victorias Stil

KÄRLEK TILL ER, hallelujah!

inlägget innehåller annonlänkar

God Morgon♥

I natt har min lilla kille sovit nästan fem timmar i streck, så tacksam över att magen på honom har varit lite bättre så att jag har kunnat få sova några timmar i streck. Verkligen välbehövligt för en trött och sliten mamma vill jag lova.

Känner mig så glad över att ni gett mig bra tips och delat med er av erfarenheter om magont som har hjälpt min lilla kille så att han slipper ha så ont. Nu känns han mycket mer harmonisk och lugn igen som han var innan magen började att krångla♥ Det finns väl inget som gör så ont i hjärtat som när ens lille bebis har ont och är ledsen, och man är alldeles hjälplös!

Hur underbart är det inte med helg snart igen med la familia♥ Veckan blev lite rubbad av att killarna var lediga tisdag (studiedag) och onsdag så jag har knappt koll på vilken dag det är hihi.. Oavsett så är helgen efterlängtad som vanligt, att få vara med de man älskar och hinna ge varandra tiden utan all stress som infinner sig på vardagarna är guld värt♥

Nu dricka upp kaffet och göra oss klara för dagen, en pw och lite plock här hemma står på dagens schema.

Vad har du för planer?

 

Tips som jag fick och som verkligen hjälpte, du hittar Windi HÄR

De här dropparna köpte jag också hem som jag ger Enzo nu, du hittar dom HÄR

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vad får han för ersättning?
    Min BVC sköterska tipsade om NAN sensitive 1 som är för just känsliga magar. Tucker vår kille blivit bättre efter det. Men du har säkert redan frågat där. Hoppas det löser sig snart ?

    1. Victorias Stil

      Tack ja vi testar det mesta nu för att se om någonting hjälper och håller tummarna för att det ska lugna ner sig med magen.
      Kram