Victorias Stil

5 saker du inte visste om mig ..

1. Jag föddes i Värmland (Arvika) och bodde i en liten håla som heter Högboda tills jag var 10 år gammal. Jag hade en bred värmländsk dialekt, så när vi var nyinflyttade i Nykvarn så trodde en pojke i klassen att jag kom från ett annat land för att jag inte kunde så bra svenska haha.. Han trodde att jag var från Grönland.

2. Jag är extremt känslig mot dofter, och känner av dofter som knappt någon annan gör. Är faktiskt rätt jobbigt hihi..

3. Jag bröt näsan (självförvållat) i ytterdörren när vi flyttade för några år sedan. Dörren hade öppnats när jag hastigt vände mig om, och det gjorde så satans ont.

4. Jag är väldigt pedantisk och blir på dåligt humör när det är stökigt runt omkring mig i hemmet.

5. Jag är nog den största tidsoptimisten som finns. Hur tidigt jag än börjar att göra mig iordning för de tider som jag har att passa så är jag alltid sen hemifrån ändå. Det spelar liksom ingen roll. Det är så illa att min man har börjat att ljuga om tiderna för att vi ska hinna i tid.

Känner du igen dig i något av det jag skrivit om? Vad isåfall?

Och ja det är en bild med filter på för en trött mamma som mig 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Jag är väldigt pedantiskt och hatar när det är stökigt runt omkring som är flera gånger om dagen när man har 3 småbarn 😉 men jag lär dem äldsta att städa efter. Försöker iaf:))

  2. Monika

    Jag är också extremt doft/luktkänslig, blev det när jag fick mig migrän för ca 8-10 år sedan, sen dess är det ALLA dofter, såna som inte ens är i närheten, som ingen annan märker av, behöver inte vara starka dofter. Det är sjukt jobbigt för jag går runt o låter som jag sniffar på allt för att känna efter ? Det värsta är dock att jag ej tål parfym och liknande, både på mig och andra, väldigt få dofter går hem. Tycker så synd om min man, måste bara använda milda, nötiga produkter. Själv har jag endast en parfym som funkar utan att jag blir illamående eller får huvudvärk,

  3. Linda

    Men! Inte visste jag att du var från Arvika! Därifrån är ju jag☺️Fint där.
    Har du släkt kvar där o hälsar på ibland?

    Jag är också värsta tidsoptimisten?
    Blir väldigt lätt överstressade när jag inser att klockan tickar o jag är sen?

  4. Linda

    Men! Inte visste jag att du bott i Arvika!?
    Därifrån är ju jag☺️ Fint där. Har du släkt kvar där o åker dit ibland?
    Jag är också värsta tidsoptimisten? Och så blir jag väldigt lätt överstressade när jg inser vad sen jag är?

    1. Victorias Stil

      Jag är född i Arvika men bodde i Högboda tills jag var 10 år. Nu har jag skönt kvar i Vålberg och kil. Så vi åker dit ibland och hälsar på dom ?jobbigt att vara tidsoptimist eller hur?
      Kram

  5. Louise

    Jag blir sur, gnällig och svårt att slappna av om om det inte är rent hemma. Vill ha rent både ute och inne. Det är svårt att få ihop när man byggt hus och allt inte är färdigt, anlägger grusgångar, gräsmatta och allt som är runtomkring det samtidigt som man jag har tre barn. Älsta 4 år och yngsta 3 veckor.

  6. Sara

    Min man är likadan, jag har börjat säga att vi ska vara på plats tidigare än vi egentligen ska för att komma fram i tid hahah